İlkokuldan üniversite mezununa alımlar başladı! 6.505 kişi için yeni kadro: KPSS yok mülakat yok

İlkokuldan üniversite mezununa alımlar başladı! 6.505 kişi için yeni kadro: KPSS yok mülakat yok

İŞKUR üzerinden yeni ilanlar gelmeye devam ederken, ilkokuldan üniversite mezununa alımlar başladı! 6.505 kişi için yeni kadro açan İŞKUR, KPSS ve mülakat şartı olmadan personel alacak. İşte, alımlarla ilgili detaylar…

Mebpersonel’de yer alan habere göre İŞKUR, ilkokuldan üniversite mezununa kadar KPSS şartı olmadan güvenlik ve temizlik görevlisi alımı yapacak. Toplam, 6.505 kişiyi kapsayacak olan alımlar birçok şehirden yapılacak.

İŞKUR TEMİZLİK VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI

İŞKUR’un yayınladığı ilana başvuru yapacakların taşıması gereken genel şartlar şunlardır:

  • T.C vatandaşı olmak
  • İŞKUR kaydı bulunmak
  • Başvurulan kadronun gerektirdiği özel niteliklere sahip olmak
  • İşini devamlı yapmasına engel sağlık sorunu olmamak
  • Sicil kaydı temiz olmak

iskur-temizlik-ve-guvenlik-gorevlisi-alimi-1.jpg

Güvenlik görevlisi alımları için başvuru yapacak adayların silahlı veya silahsız güvenlik kimlik kartı olması ve vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurması gerekiyor.

Temizlik personeli kadrosuna alınacaklar ise bulundukları yerin düzeni ve temizliğinden sorumlu tutulacak. Başvurularla ilgili tüm detaylara İŞKUR resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN