iPhone 15 fiyatıyla ateş ediyor! Rakamları görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! İşte iPhone 15 fiyat listesi…

iPhone 15 fiyatıyla ateş ediyor! Rakamları görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! İşte iPhone 15 fiyat listesi…

Teknoloji devi Apple, 2023 yılında çıkarmayı planladı iPhone 15 serisi ile tüm dikkatleri üzerinde topladı. Fiyatlarıyla çok tartışılan iPhone 15 serisini satış fiyatı ise duyanların dudağını uçuklattı. İşte iPhone 15 fiyatları…

Hemen hemen herkesin sahip olmak istediği iPhone marka telefonlar fiyatlarıyla tüm dikkatleri üzerinde topluyor. iPhone severlerin dikkatinde yer alan iPhone 15 model telefonlar dudak uçuklatan fiyatlarıyla piyasada yer almaya hazırlanıyor. iPhone 15 ve iPhone 15 Pro Max fiyatları en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte iPhone 15 fiyatları…

ÖZELLİKLERİ İLE GÖZ DOLDURDU

Dünyada en çok satılan telefon markaları arasında yer alan Apple, iPhone 15 serisi hakkında önemli ipuçları verdi. iPhone severleri dikkatinde yer alan iPhone 15 serisi yenilikçi özellikleri ile merak uyandırıyor. iPhone 15 serisinde USB Type-C portu, periskop lens teknolojisi ve özelleştirilmiş Apple yonga seti özellikler bulunması teknoloji severlerin de ilgisini çekti.

iphone-2.jpg

İPHONE 15 FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Türkiye pazarında yer alan ürün fiyatları yerel düzenleme kapsamında vergi oranları baz alarak değişiklik göstermektedir. Güncel döviz kuru ve vergi politikası göz önüne alındığında iPhone 15 serisinin tahmini fiyatları da ortaya çıktı.


İPhone 15 Joy 1.3 TCe 140 bg modelinin fiyatı 899 dolar civarında olabileceği ifade edilirken fiyatların Türkiye'de tahmini 45.000 civarında görülecek aktarıldı.

iPhone 15 Plus Joy 1.3 TCe EDC 140 bg modelinin fiyatı 999 dolar civarında olabileceği aktarılırken Türkiye'de tahmini fiyatının 49.800 TL olarak görüleceği vurgulandı.

iphone-15-joy.jpg
iPhone 15 Pro Icon 1.3 TCe EDC 140 bg modelinin fiyatının 1.199 dolar civarında olabileceği aktarılırken Türkiye'de tahmini satış fiyatının 59.180 TL'ye ulaşabileceği söyleniyor.


iPhone 15 Pro Max / Ultra 1.3 TCe EDC 140 bg modelinin fiyatı 1.299 dolar fiyatıyla dikkat çekerken Türkiye'de satış fiyatının 64.000 TL olarak piyasada yer alması bekleniyor.
Uzun yıllardır popülerliğini koruyan iPhone, yeni modelleri ile de oldukça dikkat çekiyor. Kullanıcılara sıra dışı bir deneyim sağlamak amacıyla her sene yeni bir özellik çıkaran telefon markası hem tasarımıyla, hem de kullanışıyla piyasada rekabete körüklüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN