İş Bankası emekli promosyonunda müjdeli haberi verdi! Başvurular tamamlanmak üzere

İş Bankası emekli promosyonunda müjdeli haberi verdi! Başvurular tamamlanmak üzere

Emeklilerin ilgiyle yakından takipte olduğu maaş promosyonlarının son günleri başlıyor, ancak özel bankalardan müşteri kazanma rekabeti değişmeden devam ediyor. İş Bankası'nın emeklilere yaptığı promosyonun detaylarına haberimizden göz atabilirsiniz...

31 Temmuz'da sona erecek olan emeklilere yapılan teklifin ödemesi önce Ağustos'a, ardından Ekim'e kadar uzatıldı.

Özel bankalar ile kamu bankaları arasında kıyasıya bir mücadeleye sahne olan emeklilerin reklam ödemelerine ilişkin İş Bankası'ndan beklenen açıklama geldi. Türkiye'nin en büyük özel bankalarından biri olan

İş Bankası, emeklilik promosyonunu 31 Ekim Pazartesi günü sonlandıracak.

SON BAŞVURU TARİHİ 31 EKİM 2022 PAZARTESİ

Temmuz ve Ağustos aylarında promosyon 5 bin TL'ye çıkarılmış; Maaş hesabı açan her emekliye 7 bin 500 TL vermeye başladı. 7 bin 500 lira fırsatını kaçırmak istemeyen emekli, 31 Ekim'e kadar üç yıllık taahhüt için İş Bankası'nda maaş hesabı açmak zorunda. Başvuru,

İş Bankası'nın internet şubelerinden veya banka şubelerinden yapılabilir. Emekli tanıdıklara 500 TL Maximum Kart kredi kartı puanı dağıtılacaktır.

NASIL NAKLEDİLİR?

Borcu olmayan emekliler, daha fazla fayda sağlayan bir bankaya geçebilirler. Bunun için daha önce almış olduğu terfiden kalan tutarı iade etmesi ve maaş transferini e-devlet üzerinden tamamlaması yeterlidir.

Hukuk uzmanları, bankaların "maaşınız bloke, erken fesih tazminatı" gibi pek çok emekliye promosyon vermeme ve devir sürecini zora sokan bahanelerinin hukuka aykırı olduğunu vurguluyor.

Emeklilik promosyonunu bugüne kadar sadece Yapı Kredi uzattı. Akbank, İş Bankası, QNB Finans, Denizbank ve ING henüz açıklama yapmadı.

Katarlı finans devi QNB'nin devraldığı Finansbank, yapılan eklemelerle emeklilik promosyon tutarını 10 bin TL'ye yükseltti.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN