İş Bankası’ndan bayram sürprizi! Başvuru yapana 20.000 TL ödeme! Hemen faizsiz kredi başvurusu yap!

İş Bankası’ndan bayram sürprizi! Başvuru yapana 20.000 TL ödeme! Hemen faizsiz kredi başvurusu yap!

İş Bankası'ndan yeni dönem kampanyası geldi. Müşterilerine özel düzenlediği kampanya doğrultusunda 20.000 TL'ye kadar faizsiz ödeme yapılacağı belirtildi. Nakit ihtiyacı olan vatandaşların dikkatinde yer alan kampanya hakkındaki detaylar paylaşıldı. İşte İş Bankası faizsiz kredi kampanya detayları…

Ramazan Bayramı'na kısa bir süre kala vatandaşlar da bayram ihtiyaçları için nakit İhtiyacı duyuyor. Bankalar tarafından yapılan kampanyalar araştırılırken İş Bankası 20.000 TL'ye kadar faizsiz nakit avans verileceğini açıkladı. Kolay vade seçenekleri ve farklı avantajları ile tüm müşterilerin dikkatinde yer alan İş Bankası yeni kampanya detaylarını paylaştı. İşte İş Bankası faizsiz kredi kampanya detayları…

20.000 TL NAKİT AVANS VERİLECEK

İş Bankası yeni müşteriler için özel kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. 15 Nisan 2023 tarihinde başlayan kampanyanın 30 Nisan 2023 tarihine kadar devam edeceği belirtildi. İşCep uygulaması üzerinden "Müşteri Olmak İstiyorum" butonuna tıklayarak 3.000 TL ile 20.000 TL arasında sunulan ödemelerden yararlanabilirsiniz. Faizsiz nakit avans seçeneğinden yararlanmak için kredi başvurusunda bulunmanız yeterli olacak. Daha sonra onaylanan kredinizi kolay bir şekilde kullanabilirsiniz.

is-bankasi-20bin.jpgKampanya kapsamında nakit avans kullanmak isteyen müşteriler ise 5 ay vade seçeneğinden yararlanabiliyor. 20.000 TL ve üzeri tutarlarda nakit avans almak isteyen müşteriler için faiz uygulanacağı belirtildi. Taksitli nakit avans kullanmak isteyenler için kart teslimi şartı da aranmıyor.

is-bankasi-kampanya-2.jpg

Kredi kartı başvurusunun onaylanması ile birlikte İşCep uygulaması üzerinden taksitli nakit avans başvurusunda bulunabilirsiniz. Kampanya sayesinde 20.000 TL’lik ödeme anında hesabınıza tanımlanacak. Nakit avans tutarının ikiye bölünmesi ile ilk etapta 10.000 TL 2. etapta yine 10.000 TL nakit avans başvurusu yapabilirsiniz. Kampanya yalnızca yeni müşteriler için geçerlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN