İş Bankası'ndan nisan promosyonu geldi! EYT ve emekli maaş zammı promosyona yansıdı... Bayram şekeri tadında promosyon ödemesi!

İş Bankası'ndan nisan promosyonu geldi! EYT ve emekli maaş zammı promosyona yansıdı... Bayram şekeri tadında promosyon ödemesi!

İş Bankası tarafından nisan ayı ile birlikte güncel emekli promosyonları duyuruldu. EYT ve en düşük emekli maaş güncellemeleri sonucunda yeniden hız kazanan emekli promosyon ödemeleri artışa devam ediyor. Bankalar arasında yaşanan rekabet ile birlikte artış gösteren promosyonlarda İş Bankası noktayı koydu. Peki promosyon ödemeleri ne kadar oldu? İşte tüm detaylar...

EMEKLİ PROMOSYONLARINDA NİSAN AYI!

Emekli promosyonlarında yapılan güncellemeler İş Bankası da katıldı. Sürekli olarak güncellenen promosyonları emekli vatandaşlar takip etmekte zorluk çekiyor. 2022 yılı ile başlayan emekli promosyon serüveni 2023 yılının nisan ayı ile birlikte devam ediyor. Nisan ayına girilmesiyle birlikte emekli promosyonlarında güncellemeler yapıldı.

Son aylarda emekli vatandaşlara dair yaşanan gelişmeler sonucunda promosyon ödemelerinde yaşanan dev hareketlilik dikkat çekti. Nisan ayına girilmesiyle birlikte güncellenen promosyon ödemelerindeki rekabet yeniden hız kazandı.

Milyonlarca emekli vatandaş tarafından faydalanılacak emekli promosyon ödemeleri 2022 yılı ile birlikte zirveye yükselmişti. Bankalar tarafından gelen promosyon ödemeler ise güncellenmeye devam ediyor. İş Bankası resmi web sitesinde yer alan promosyon ödemeleri dikkat çekiyor.

kapak-wqzn-cover.webp

İŞ BANKASI GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYON LİSTESİ!

2023 yılı ile birlikte güncellenmeye devam eden promosyon ödemeleri arasındaki rekabet son birkaç aydır büyük bir hızla ilerliyor. EYT düzenlemesinin kabul edilmesi ve en düşük emekli maaşına yapılan zam sonrasında kampanyalar da da güncellemeler yapıldı. Türkiye İş Bankası tarafından Nisan ayı güncel emekli promosyonları paylaşıldı. Güncel promosyonlar şu şekilde;

  • 3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar 4.500 TL
  • 3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar 5.250 TL
  • 7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar 6.750 TL
  • 10.000 TL ve daha fazla olanlar 7.500 TL tutarında promosyon ödemesi yapılıyor.

banka-promosyonlari-helal-mi-nerede-kullanilir-h670678-fef2d.jpg

EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMESİ NASIL ALINIR?

Maaş aralığına göre verilecek olan promosyon ödemelerinden faydalanabilmek için en yakın Türkiye İş Bankası şubesine müracaat etmeniz gerekir. Banka şubesine müracaat ederek 3 yıl boyunca aynı bankadan emekli maaşınızı alacağınıza dair taahhüt imzalamanız gerekir. Bu işlemlerin ardından size uygun kampanyalar ve promosyon ödemesinden faydalanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN