İş Bankası'ndan promosyon atağı! Emeklinin bankası olacak... SSK, Bağ-Kur ve bütün emekliler imza için kuyruk oluşturacak! İmzayı atana 7.500 TL anında verecek

İş Bankası'ndan promosyon atağı! Emeklinin bankası olacak... SSK, Bağ-Kur ve bütün emekliler imza için kuyruk oluşturacak!  İmzayı atana 7.500 TL anında verecek

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ardından Kasım ayı başında emeklilik promosyonları için yenilikler yapıldı. Emeklilik promosyonunda Kasım ayı heyecanı, birçok emekliyi meraklandırdı. İş Bankası bir başka yüksek promosyonu ve emekliye verdiği farklı bir fırsatı daha paylaştı. İş bankası promosyonu ne kadar, başvuru şartları neler? Soruları ise pek çok kişi tarafından merak içerisinde araştırılmaya başlanmış durumda. Bu soruların cevaplarına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

Kasım ayı, son dönemde devlet ve özel bankalar arasında ciddi rekabetin yaşandığı bir emeklilik promosyonuyla başladı. İş Bankası emekli promosyonu ödemelerinde Kasım ayı fırsatları devam ediyor. Başvuru süreleri Kasım ayı sonuna kadar uzatılan İş Bankası promosyonu ödeme tutarları da ortaya çıktı.

EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ NE KADAR?

2020/2023 sezonu için promosyon tutarı, aktarılan tüm emekli maaşlarının 1 aylık tutarı (varsa haciz ve nafaka kesintisi eksilterek) olarak hesaplanır ve 3 yıl için nakit olarak ödenir.

MAAŞ ARALIĞI - PROMOSYON TUTARI

3.500 Türk Lirasına (3.500 Türk Lirası hariç) kadar olanlar 4.500 Türk Lirası

3.500 Türk Lirası - 7.500 Türk Lirası (7.500 Türk Lirası hariç) arasında olanlar 5.250 Türk Lirası

7.500 Türk Lirası - 10.000 Türk Lirası (10.000 Türk Lirası hariç) arasında olanlar 6.750 Türk Lirası

10.000 Türk Lirası ve daha fazla olanlar 7.500 Türk Lirası

YENİ ÖDEME FIRSATI

Ayrıca SGK emeklisi olanlar İş Bankası, Maximum Kart ve ek kartlar için ödeme yapmamakta ve birçok avantaj ve avantajdan yararlanmaktadır.

MAAŞ ARALIĞI PROMOSYON TUTARI

0 - 1.499 Türk Lirası 5.000 Türk Lirası

1.500 - 2.499 Türk Lirası 6.250 Türk Lirası

2.500 Türk Lirası ve üzeri7.500 Türk Lirası

PROMOSYON ÖDEMESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

SGK emekli maaşını İş Bankası'na aktaran SGK emeklileri ödeme tarihleri:

Emekli maaşlarını üç yıl süreyle İş Bankası'ndan almayı taahhüt ederlerse; İlk maaş ödemesinden sonra promosyon ödemesi yapılır. Bu talimatları izleyerek emekli maaşınızı İş Bankası'na aktarabilirsiniz.

Şubeye gitmeden İşCep ya da dilerseniz İş Bankası şubelerini ziyaret ederek emekli maaşınızı İş Bankası'na aktarabilir ve promosyon talebinde bulunabilirsiniz. Başka bir bankadan veya PTT aracılığıyla emekli maaşı alıyorsanız ve maaşınızda herhangi bir blokaj yoksa şubeden maaş transferi ve promosyon başvurusu yapmanıza gerek yoktur. İşCep ve İnternet şubesine maaş transferi talebinde bulunmak ve iletmek için şubesine gitmeden aşağıdaki adımları kullanabilirsiniz:

İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme

İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu

İnternet Şubesi > Başvuru - Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme

İnternet Şubesi > Başvuru - Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu

Ayrıca şubelere uğramadan e-devlet üzerinden banka değişikliğini yapabilirsiniz. e-devlete internet şubesi ve İşCep üzerinden şifresiz giriş yapmak mümkündür. Maaş taşıma sonrası İşCep, İnternet şubesi, Telefon şubesi ve İş Bankası şubelerinden talimat vermek çok basit.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN