İş dünyasında büyük sarsıntı! Gaziantepli 7 şirket iflasın ağına takıldı! Dev şirket çalışanları yeni işlerini arıyor

İş dünyasında büyük sarsıntı! Gaziantepli 7 şirket iflasın ağına takıldı! Dev şirket çalışanları yeni işlerini arıyor

Ünlü şirketler büyük sıkıntılarla boğuşmaya devam ediyor. Gaziantep'te iş dünyasında yaşanan sıkıntı birçok firmayı krizin eşiğine sürükledi. 7 şirket için konkordato süresi 3 aya kadar uzatıldı.

Gaziantep'te faaliyet gösteren Gaziantep Gold Aslan Ambalaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Gaziantep Ticaret Sicil Müdürlüğünde kaydı bulunan Megapack Plastik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi için 5 Ocak 2024 tarihinde saat 09.20'den başlamak üzere 3 ay süre ile geçici mühlet kararına varıldı. 7 şirket konkordato süresi için 2 ila 3 ay arasında değişen sürelerde durumu toparlamaya çalışıyor.

7 ŞİRKET İFLASIN EŞİĞİNDE

Gaziantep'te faaliyet gösteren 7 şirket için konkordato ilan edildi. 2024 yılının ilk aylarında Gaziantep'te konkordato ilan edilen firmalar her geçen gün artmaya devam ediyor. Gaziantep 1 Asliye Ticaret Mahkemesi Gaziantep'te faaliyet gösteren 7 şirket için verilen konkordato süresini 2 ila 3 aya kadar uzattı.

iflas-1.jpg

HANGİ FİRMALAR KONKORDATO İLAN ETTİ?

Gaziantep 1. Asliye Ticaret Mahkemesi kapsamında Gaziantep'te çalışmalarını sürdüren Busoft İplik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turan Makine Metal ve Plastik İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gold Aslan Ambalaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Megapack Plastik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi için konkordato ilan edildi.

busoft-iplik.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN