İşçilere bayram ikramiyesi verilecek! O tarihten itibaren hesaplara yatırılacak: En az 4.800 TL yatırılıyor...

İşçilere bayram ikramiyesi verilecek! O tarihten itibaren hesaplara yatırılacak: En az 4.800 TL yatırılıyor...

Kurban Bayramı öncesinde Cumhurbaşkanı'ndan işçilere müjdeli haber geldi. Zam konusu ile sürekli olarak yan yana gelen bayram ikramiyesi o tarihten itibaren hesaplara yatırılıyor. İşçilere en az 4.800 TL bayram ikramiyesi verilecek. O tarihten itibaren ödemeler başlıyor...

HESABINIZI KONTROL EDİN

İşçilerin uzun zamandır beklediği zam müjdesi geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından paylaşılan zam müjdesi ile birlikte bayram ikramiyesine zam yapıldı. Kurban Bayramı'na sayılı günlerin kalmasıyla birlikte bayram ikramiyesine dair beklenen zam aradan çıkmış oldu.

Milyonlarca işçinin yüzünü güldüren resmî açıklama ile birlikte asgari ücret zammı üzerinde bayram ikramiye zammı gündemde yerini aldı. O tarihten itibaren işçilere bayram ikramiyesi olarak 4.800 TL ödeme yapılacak.

Ödeme yapılacak tarih olarak 23 Haziran 2023 tarihi belirlendi. Bayramdan birkaç gün önce ikramiye ödemeleri hesaplarınıza aktarılacak. Kararın Resmî Gazete'de yayımlanmasıyla birlikte ödeme miktarı ve tarihleri kesinleşti.

2021-tavan-kidem-tazminati-tavani-07zm-cover.webp

CUMHURBAŞKANI'NDAN İKRAMİYE MÜJDESİ

Emeklilerin gündeminde yer alan bayram ikramiyesinde kamu işçilerine de müjdeli haber geldi. Bayram ikramiyesi heyecanını iliklerine kadar yaşayan asgari ücretliler 23 Haziran itibariyle bayram ikramiyesine kavuşuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından paylaşılan açıklama ile birlikte bugün itibariyle Resmi Gazete'de paylaşıldı. Kamu işçilerine her 2 yılda bir verilen ödemeler bu sene erken ödenecek. Normal şartlarda ağustos ayında yatması beklenen ödemelerin hesaplara bayram öncesinde yatması bekleniyor.

0x0-10-bin-tl-deprem-destegi-verilecek-10-bin-tl-deprem-yardimi-basvurusu-nasil-yapilir-kimlere-verilecek-1676382922820.jpg

4.800-12.500 TL ÖDEME YAPILACAK

Kurban Bayramı öncesinde emeklilere yatırıldığı gibi kamu işçilerine de ödemelerin yatırılması gündemde yer alıyor. Bayram öncesi tediye ödemesi sadece kamu işçilerini kapsadığı da belirtiliyor.

Ülkemizde yer alan 700 binden fazla kamu işçisinin brüt maaşına göre ödemeler 4.800 TL ile 12.500 TL arasında değişiklik gösteriyor. Kamu işçilerine verilen tediye ödemelerinin 23 Haziran 2023 tarihi itibariyle hesaplara yatacağı belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN