İslam Memiş en çok merak edilen soruyu cevapladı! Altın fiyatlarında rekor değerlendirmesi: Kısa vade için alır mıydım?

İslam Memiş en çok merak edilen soruyu cevapladı! Altın fiyatlarında rekor değerlendirmesi: Kısa vade için alır mıydım?

İsabetli tahminleriyle sürekli olarak gündemde yer altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılara seslenmeye devam ediyor. Piyasaya dair değerlendirmelerde bulunan uzman isim iki gündür rekor kıran altın fiyatlarında herkesin merak ettiği o soruyu cevapladı. Cevabı ise yatırımcıyı şaşırttı. Peki hangi soruya cevap verdi? İşte tüm detaylar...

İSLAM MEMİŞTEN ALTIN DEĞERLENDİRMESİ

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın piyasasına ve ABD verilerine dair değerlendirmelerde bulundu. ABD'de açıklanan ekonomik verilere TV100'de yer alan yazısında yer verdi.

Enflasyon verilerinin beklentinin altında geldiğini belirterek piyasaları pozitif bir şekilde etkilediğini açıkladı. Enflasyon verilerinde ABD Merkez Bankası FED'e sakin olması gerektiğini ve faizleri artık artırmaması gerektiği notunu iletti.

Çarşamba akşamına kadar FED tutanaklarının iyimser olduğunu açıklayan uzman isim 21 ile 22 Mart tarihlerinde yapılan toplantı ile birlikte faiz artırma kararının uygun olduğuna karar verdiğini duyurdu. Enflasyon verisi ile birlikte FED tutanakları sonrasında FED üyeleri ve Beyaz Saray tarafından olumlu açıklamalar yapıldı.

faiz-kararlarinin-etkiledigi-altin-yon-degistiriyor-islam-memis-ten-dolar-ve-altin-uyarisi-1-ekim-kritik-gun-275999275-1.jpg

TÜM YARIŞMACILARIN MERAK ETTİĞİ O SORUYA CEVAP GELDİ!

İsabetli tahminleriyle gündemin en çok takip edilen isimlerinden olan İslam Memiş İsabetli tahminleriyle gündemin en çok takip edilen isimlerinden olan İslam Memiş önümüzdeki günlere dair Bitcoin ile ilgili dikkat çeken tahminlerde bulundu. Kendisine sorulan "Gram altında hikaye bitti mi?" sorusuna ise açıklık getirdi.

Verdiği cevap ile birlikte 1 yıllık süre zarfında yapılan doldur boşalt ile en çok merkez bankalarına kazandırdığını açıkladı. Halkın fakirleşmesi durumunda sistemin zenginlediğini belirterek bugünden örneklerle devam etti.

Dolar endeksinin 117'den 101'e gerilediğini, EUR / USD paritesi 0,96'dan 1,10'a, GBP / USD paritesi 1,10'dan 1,25'e, altın ons fiyatının ise 1670 dolarından 2 bin seviyesinin üzerine kadar çıktığını ve gümüş ons fiyatının 18 dolardan 25 dolara yükseldiğini açıkladı.

51220221245187531374-1.jpg

KISA VADE İÇİN GRAM ALTIN VE GRAM GÜMÜŞ ALINIR MI?

TV100 yazısının yanı sıra sosyal medya hesabı üzerinden altın değerlendirmesinde bulunan İslam Memiş öngörülerini paylaştı.

Kısa vade için öngörülerini paylaşan İslam Memiş, gram atlın fiyatlarının 1.400 TL, gram gümüş fiyatlarının ise 16,50 TL öngörüsünde bulundu. Yeni rekorların görüldüğünü belirterek kısa vade için alır mıyım sorusunda ise "HAYIR" cevabını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN