İslam Memiş tahminlerini duyurdu! Altın için yatırımcıya seslendi: Son 2 gün kaldı!

İslam Memiş tahminlerini duyurdu! Altın için yatırımcıya seslendi: Son 2 gün kaldı!

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanma nisan ayı ile birlikte hız kazandı. Uzman isimler tarafından üst üste gelen açıklamalara isabetli tahminleriyle tanınan İslam Memiş'ten de açıklama geldi. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş emtia piyasalarındaki rekor yükselişin üzerine yatırım yapmayı akıl eden vatandaşlara seslendi. Yatırım için son 48 saat kaldığını belirterek uyarılarda bulundu. İşte tüm detaylar...

SON 48 SAAT UYARISINDA BULUNDU!

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanma tüm hızıyla devam ediyor. Küreselde yaşanan olaylar ile birlikte dengeleri bozulan altın güvenli yatırım aracı olarak yeniden gündemde yer alıyor. 2022 yılında yatırımcıların beklentilerini karşılayamayan altın fiyatları 2023 yılına hızlı bir başlangıç yaptı.

Yatırımcıları memnun eden olayların yaşandığı altın fiyatlarında ani yükselişler gündemde yer alıyor. Şubat ayı ile birlikte dibe çakılan altın fiyatları yatırımcıyı tedirgin etmişti. ABD'de yaşanan bankacılık krizi ile birlikte dünya üzerindeki birçoğu ülke tarafından faiz artırımına son verileceğinin sinyalleri verildi.

Yatırımcılar ise parasını güvenilir yollara aktarmayı tercih etti. Yükseliş sağlayan ons altın fiyatı gün içerisinde 2032 dolara kadar ilerledi. Ons altın zirveye ulaşmasıyla birlikte gram altın fiyatları 1.256 TL'ye yükselerek 2022 yılının mart ayından itibaren en yüksek seviyelerde bulundu. Bu durum üzerine İslam Memiş'ten açıklamalar geldi.

islam-memisten-gram-altini-olana-olmayana-uyari-tavsiye-etmiyorum-son-bir-kez-daha-at7c.webp

YÜKSELİŞ SONRASI DÜŞÜŞ NORMAL!

Bu hafta ile birlikte ons altının 2 bin dolar bandını aşacağına dair tahminlerini paylaşan İslam Memiş, haftanın ikinci gününde haklı çıktı. 2023 yılı ile birlikte emtiaların mükemmel geçeceğini belirtirken son 2 yılda değerini yüzde 600 oranında artıran bir gümüş madenini görmezden gelinmemesi gerektiğine vurgu yaptı.

Yatırımcıya getiri açısından en çok getiriyi sağlayan yatırımın gümüş olabileceğine de dikkat çekti. Sürekli olarak yaşanan yükselişler ile birlikte "daha fazla yükselmez" fikrinde yer almanın en büyük hatalardan birisi olabileceğine dikkat çeken uzman isim küçük yatırımcının hemen terk etmesi normal bir alışkanlık olduğunu açıkladı.

Yaşanan düşüşler ile birlikte panik yapılmaması gerektiğini belirterek her yükselişte bir dengeleme hareketi ve düşüş çizgisinin olacağı bilgisini yatırımcıya verdi. Uzun vade yatırımı yapanların ise yatırımlarını unutmaları gerektiğine dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN