İslam Memiş yatırımcıları uyardı! Bu yatırım dolardan da çok kazandıracak... Yatırım yapacaklar dikkat etsin!

İslam Memiş yatırımcıları uyardı! Bu yatırım dolardan da çok kazandıracak... Yatırım yapacaklar dikkat etsin!

Altın ve para piyasaları uzmanı yatırımcılara seslenmeye devam ediyor. Son günlerde sık sık tahminleri ile gündeme gelen uzman isim isabetli tahminleriyle de dikkat çekiyor. Ülkemizde yaşanan enflasyon ve kur farkından parasının değerini koruma altına almak için en mantıklı yatırıma yöneliyor. Ünlü ekonomist İslam Memiş yatırımcıya seslendi. İşte tüm detaylar...

İSLAM MEMİŞ'TEN YATIRIMCILARA UYARI!

Son aylarda yaşanan dalgalanmalar ile birlikte altın fiyatlarında son 13 ayın rekoru kırıldı. Ons altın fiyatının 2 bin dolar ve üzerine yükselmesiyle birlikte gram altın fiyatlarına da yansıdı. Altın ve döviz kurlarında yaşanan sıkışık bant işleminin görüldüğü dikkat çekti. Yatırımcılar ise birikimleri koruma altına almanın yollarını arıyor.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş konuya dair net açıklamalarda bulundu. Ekranlarda yer alan fiyatlandırma ile serbest piyasa arasındaki fiyatlandırma farkına dikkat çeken İslam Memiş yatırımcıyı uyardı.

Yaptığı açıklamalar ile birlikte serbest piyasa ile ekran arasındaki farka değinen uzman isim yorumlarına bu konuyu da dahil etti. Dolar, euro ve altın fiyatlarındaki serbest piyasa ile ekranlardaki piyasanın karşılaştırmasını yaparak ileri tarihli öngörülerde bulundu.

islam-memis.jpg

ORTA VE UZUN VADEDE EURO KAZANDIRACAK!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ilk olarak euro yatırımına dair değerlendirmelerde bulundu. Euronun 20,91 seviyelerinden işlem gördüğünü belirten uzman isim serbest piyasada ise 21,25 TL ile 21,34 TL seviyelerinden işlem gördüğünü ifade etti. Dolar ile euro paritesinde ise 1,09'a kadar yükselmenin yaşanabileceğine dikkat çekerek orta ve uzun vadede euro yatırımcıların daha kazançlı çıkacağı bilgisi paylaşıldı.

Yaz aylarına kadar euronun 1,15 seviyelerine kadar yükselebileceği tahmininde bulundu. İslam Memiş'e göre yıllar sonra dolar yatırımının kazandırmayacağını anlayacak olan yatırımcılara euro yatırımının daha fazla kazandırabileceğine dikkat çekti.

islam-memis-acqr-cover.jpg

ALTIN YATIRIMCILARI TAKİP ETSİN!

Altın fiyatlarında dair de değerlendirmelerde bulunan uzman isim yatırımcısına seslendi. 2022 yılı ile birlikte yüzde 43 oranında kazandıran altın fiyatları ile birlikte yatırımcıların ons altın fiyatlarını yakından takip etmeleri gerektiğini açıkladı. ONS altın fiyatının 2 bin liranın altında olmasıyla birlikte gram altının alınabileceğini açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN