İslam Memiş yatırımcıları uyardı! Dolardan uzak durun yatırım aracı değil dedi! Yatırım için yeni hedefi gösterdi

İslam Memiş yatırımcıları uyardı! Dolardan uzak durun yatırım aracı değil dedi! Yatırım için yeni hedefi gösterdi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın ve dolar açıklamaları ile gündeme bomba gibi düştü. Yaptığı tahminlerle birçok kişiye yol gösteren Memiş’ten çarpıcı açıklamalar geldi. Gram altının yılsonunda ne olacağını açıkladı. İşte İslam Memiş’in gram altın açıklamaları…

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar ve altın hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Dolar uzak durun çağrısında bulunan Memiş, bunun yerine euro ve sterlin gibi diğer dünya para birimlerine yatırım yapılması gerektiğini vurguladı. İşte İslam Memiş’in gram altın açıklamaları…

DOLARLA ARANIZA MESAFE KOYUN

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, elinde TL bulunan kişilerin dolara yatırım yapmaması gerektiğini vurguladı. Doların şu an pahalı olduğunu aktaran Memiş, diğer para cinslerine oranla doların kar yapma imkanının bulunmadığını aktardı. Dolar yerine başka para birimlerine yatırım yapılması gerektiğinin altını çizen Memiş, küçük yatırımcılar için daha karlı olacağını belirtti. Doların yatırımdan ziyade bir ödeme aracı olarak görülmesini tavsiye eden Memiş, altına yatırım yapmanın daha mantıklı olacağını söyledi. İslam Memiş.“Doları bir yatırım aracı olarak görmüyoruz. Her ne kadar değer artışları devam etse de dolar bir yatırım aracı değil bir ödeme aracıdır. Dolardan uzak kalması gerektiğini düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

İslam Memişten gram altın değerlendirmesi

GRAM ALTIN HAKKINDA AÇIKLAMALAR YAPTI

İslam Memiş yaptığı açıklamalar ile gündemde yerine oldu. Gram altının yılsonunda geleceği nokta için açıklamalarda bulunan Memiş, altının şimdilerde ucuz olduğunu belirtti. Gram altın fiyatının 200 TL seviyesine kadar yükseleceğini belirten Memiş, gram altın fiyatları yükselişe devam edeceğinin altını çizdi. İslam Memiş, yılsonunda gram altın fiyatının 1.400 TL seviyesine kadar çıkacağını vurguladı. Memiş, 2023 yılının ilk aylarında ise gram altın fiyatının 1.500 TL olarak görülebileceğini aktardı.

YATIRIMLAR ALTINA YAPILSIN

İslam Memiş, dolar yerine altına yatırım yapılmasının daha mantıklı bir yöntem olduğunu vurguladı. Altın fiyatlarının şimdilerde çok düşük olduğunu aktaran Memiş, satılan altına yatırım yapmanın karlı bir sonuç ortaya çıkaracağının altını çizdi.

Gram altın ya da diğer altın çeşitleri için büyük bir fırsatın yatırımcıların ayağına geldiğini söyleyen Memiş, “Altın fiyatları da aslında yatırımcısına eline yeni TL geçmiş olan vatandaşlara veya önümüzdeki yıl düğün yapacak hazırlık yapmak isteyen vatandaşlara da çok güzel fırsatlar sunuyor.”dedi.

Altın fiyatları düşecek mi

Altın fiyatlarının bugünlerde bir fırsat olduğu belirten Memiş, kısa vadeli bir beklenti içinde olunmaması gerektiğini de dile getirdi. Altın için yatırımların 2023 yılı hazırlığı olarak görülmesi gerektiğini aktaran Memiş, konuşmasına şu sözlerle devam etti:

“984 lira seviyesinden gram altın alan bir yatırımcı büyük bir ihtimalle 2-3 hafta sonra 1.000 lira seviyesinin üzerinde bir gram altın görecektir. Bugünleri de fırsata çevirmek için bir fırsat olarak görmesi gerekiyor.”

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN