İslam Memiş'den net yorum! Burada umutlar yitirilmiyor dedi ve altın ve gümüş için yol haritasını açıkladı...

İslam Memiş'den net yorum! Burada umutlar yitirilmiyor dedi ve altın ve gümüş için yol haritasını açıkladı...

Yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam eden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten flaş bir açıklama geldi. Memiş, yaptığı açıklamasında ilk kez bu kadar açık ve net bir şekilde kendini ifade etti. Bu insanlar kazanacak diyen Memiş 'Yapmayan herkes çok pişman olacak' dedi. İşte detaylar..

Dolar kuru Ekim ayında güçlü bir şekilde artmaya devam etti. Diğer yabancı para birimleri dolar karşısında değer kaybetmeye devam ederek 19 TL'ye yaklaştı. Bu dönemde önemli açıklamalar yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, hem altında hem de gümüşte yeni yol haritasını açıkladı.

İslam Memiş

"BANT ARALIKLARI SIKI TAKİPTE"

Altın üzerinde her fırsatta bir baskı olduğunu gösteren Memiş, altının gramının 1008-1014 seviyelerinde olduğunu açıklıyor. Bant aralıklarını göz önünde bulunduran Memiş, "Altında 1005 ve üstünde 1055 var, o bant aralıklarını sıkı takip ediyoruz" diye konuştu.

ALTIN VE GÜMÜŞ İÇİN YENİ YOL HARİTASI

Gümüş yatırımını her zaman dile getiren ve yatırımcılara sürekli 'Alın' diyen İslam Memiş, “Ne kadar çok altın ve gümüş çıkarırsak, sepetlerimize o kadar çok koyarız. Umut burada kaybolmaz. ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN