İslam Memiş'in yorumu çarşıyı pazarı birbirine katacak! Altına borcu olanlara çağrı: Bir düşerse iki yükselecek!

İslam Memiş'in yorumu çarşıyı pazarı birbirine katacak! Altına borcu olanlara çağrı: Bir düşerse iki yükselecek!

İsabetli tahminleriyle bilinen altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarının rekor üstüne rekor yenilemesi ile sessizliğini bozdu. Geçtiğimiz gün 1260 TL'ye yükselen altın fiyatı bugün itibariyle rekor kırarak 1270 TL'yi buldu. Takipçilerine seslenen ekonomist değerlendirmelerini paylaştı. İŞte tüm detaylar...

ALTIN YATIRIMCILARI DİKKAT ETSİN!

Ülkemizde yer alan en değerli uzmanlardan birisi olan İslam Memiş'ten yeni değerlendirmeler geldi. Altın fiyatlarında yaşanan ani yükseliş ile birlikte diğer yatırım araçlarından bahsetti. Genel olarak piyasayı değerlendiren uzman isim altının zirvede olduğunu açıkladı.

2023 yılı ile birlikte sert yükselişlere imza atan altın fiyatları şubat ayı ile birlikte geri çekilse de dönüşü muhteşem oldu. ABD Merkez Bankası (FED) tarafından açıklanan veriler ile birlikte yaşanan bankacılık krizleri altını destekledi.

Uçuşa geçen altın fiyatları son enflasyon verileri ile birlikte olumlu karşılandı. Dünyaca ünlü ekonomistler tarafından yaz aylarında ani sıçramalar ekleniyor. Ülkemizdeki emtia piyasalarına dair İslam Memiş değerlendirme geldi. Altın yatırımcıları ve altın borçlularını sert bir şekilde uyardı.

islam-memis-altin-yorumlari.jpg

ALTINDA SON ALIM FIRSATLARI!

Altın fiyatlarının 2 gündür rekor kırmasıyla birlikte tarihi zirvesine gelen altın fiyatlarına dair tarih verdi. ABD tarafından paylaşılan veriler ve enflasyonun 5 bandının altına düşmesiyle birlikte altın fiyatlarının yükseliş göstereceğini belirtti. FED kanadı tarafından son faiz artırımı mayıs ayında yapılması öngörüsünde bulundu.

Öngörüsüne göre 25 baz puan tutarında faiz artırımı yapacak. 2023 yılı sonuna kadar ise bu faiz oranlarında geçireceği bilgisi paylaşıldı. Gram altının bugün itibariyle 1270 TL'ye ulaşmasıyla birlikte ons altın fiyatlarında da yükseliş görüldü. İslam Memiş'in açıklamasına göre altın almak için son günlere giriş yapıldı.

islam-memisten-kendinden-emin-yorum-gram-altinin-1000-liranin-altina-dusmesi-mumkun-degil-cunku-dyfx.webp

ALTIN FİYATLARI DÜŞTÜKÇE KATLANACAK!

Yatırımcılar tarafından sık sık sorulan sorulara cevap veren İslam Memiş, altın fiyatlarının henüz zirveyi görmediğini açıkladı. Günümüzdeki altın fiyatlarının bedavadan biraz daha pahalı olduğunu açıkladı.

Düşüş geleceğinin de altını çizen uzman isim hiçbir yatırım aracının sonsuza kadar yükselmeyeceğine vurgu yaptı. Yatırımcılara yaptığı uyarıda altın fiyatlarının 1 TL düşmesi durumunda 2 TL zamlanacağı bilgisini paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN