İslam Memiş'ten ağlatacak asgari ücret zammı! Dolar kuruyla asgari ücret hesabı! İşte milyonlarca işçiyi üzen rakam

İslam Memiş'ten ağlatacak asgari ücret zammı! Dolar kuruyla asgari ücret hesabı! İşte milyonlarca işçiyi üzen rakam

İslam Memiş, son dönemlerde asgari ücrete yapılacak zamla ilgili bir değerlendirme yaptı. Memiş, asgari ücretin dolar kuruna göre zamlanacağını belirterek o rakamı verdi. Bakın asgari ücret 2023 yılında ne kadar olacak?

Piyasa değerlendirmeleriyle bilinen İslam Memiş, bu kez asgari ücret üzerine açıklamalar yaptı. 2023 yılında beklenen asgari ücret tutarına ilişkin çarpıcı bir rakam veren Memiş, dolar kuru üzerinden hesap yaptı. Bakın neler söyledi?

3-bin-500-tl-nakdi-yardim-icin-duyuru-yapildi-issiz-dul-yetim-dar-gelirli-yardima-muhtac-herkese-verilecek-basvurular-basladi-3.jpg

DOLAR KURU ÜZERİNDEN ASGARİ ÜCRET ARTIŞI

Enflasyonun yüzde yüzde 70'lere dayanmasıyla beraber asgari ücrete gelecek zam da merak konusu oldu. Enflasyon oranına göre hesaplanacak asgari ücret için çeşitli iddialar ortaya atılırken, Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten şaşırtan bir rakam geldi

ASGARİ ÜCRET ZAMMINI VERDİ

Dolar kurunu baz alarak asgari ücrette yaşanacak olan artışı yorumlayan Memiş, manipülasyonlara da dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Memiş, 2023 yılı asgari ücret artışı için, " 7250-7500 lira civarında bir asgari ücret karşımızda olabilir." yorumunda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN