İslam Memiş'ten gram altın tahmini! O tarihte 400 TL birden yükselecek: Altın alacaklar elini çabuk tutsun!

İslam Memiş'ten gram altın tahmini! O tarihte 400 TL birden yükselecek: Altın alacaklar elini çabuk tutsun!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarına ilişkin son dakika açıklamalarında bulundu. Altın yatırımcısına seslenen İslam Memiş, 'Fırsat geliyor' diyerek alım için tarih verdi. O tarihte 400 TL birden yükselecek. Altın borcu olanlar dikkat! Elinizi çabuk tutun. İşte İslam Memiş'in altın tahmini ve uyarıları...

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta başından bu yana yaptığı ataklarla zirveye koşan altın fiyatları vatandaşların gündeminde. Yatırımcılar 'Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alınır mı, satılır mı?' sorularını araştırırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten kritik uyarılar peş peşe geldi. Altın yatırımcısını uyaran Memiş, 'Fırsat geliyor' diyerek beklediği seviyeleri açıkladı. O tarihte 400 TL birden yükselecek. Altın borcu olanlar elinizi çabuk tutun. İşte 9 Nisan 2023 Pazar günü güncel alatın fiyatları...

Yaptığı ataklarla rekor kıran altın fiyatları yatırımcıların güvenli limanı olmaya devam ediyor. Ons ve gram altında yaşanan yükselişler yatırımcıları tedirgin ederken 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın alınır mı, satılır mı?' soruları gündeme taşındı. YouTube kanalından yeni bir video paylaşan İslam Memiş, altın borcu olanları uyardı. O tarihte 400 TL birden yükselecek.

İSLAM MEMİŞ ALTIN ALACAKLARI UYARDI

Altın alacakları uyaran İslam Memiş, yükseliş sinyalini verdi. Fiyatların daha da yükseleceğini belirten Memiş, "Hani altın almayı ihmal etmiş, uyarıları dikkate almayan, sürü psikolojisiyle altın fiyatları yükseldiği zaman ben de alsaydım diye haykıran arkadaşlar çok biliyorsunuz. Bunlar hep böyle almayı ihmal ederler, uyarıları dikkate almazlar, yükselince hep tepeden almayı severler, işte bu arkadaşlar... 2008 dolar seviyesinde şu an itibarıyla ama bugün tarım dışı istihdam verisi açıklanacak Amerika'da. Ben tekrar 1960 dolar destek seviyesini ve alttaki rakamları takip etmeye devam edeceğim. Yani ons altın tarafında bugünden itibaren bir düşüş gerçekleşebilir. 2000 dolar seviyesinin üzerinde ben alım için uygun olmadığını şahsen düşünüyorum. Ama bugün tarım dışı istihdam verisi açıklandıktan sonra 1960 dolar destek seviyesi veya daha alt rakamlara çekilebilir. O yüzden elinde dolar bulunduran arkadaşlar, bunu fırsata çevirmeli ve altın almak için bugün ve pazartesi günü veya yarın bir fırsat yakalamış olacak." dedi.

hjjhhjhj-15.jpg

GRAM ALTINDA KORKUTAN TAHMİN

Gram altın için bomba tahminlerde bulunan İslam Memiş, o tarihi işaret ederek şunları söyledi:

"Gram altının 1248 lira seviyesinde olduğunu görüyorsunuz ekranlarda. Gram altın 1248 lira değil, 1271-1278 lira aralığında hem bankalarda hem kapalıçarşı piyasasında. Burada da bir gerileme beklediğimi ifade etmek isterim. Yine geçen haftaki videolarımda gram altın tarafında bir ons ve gram tarafında bir düşüş öngördüğümü, ons nedenli gram altında da bir geri çekilme öngördüğümü ifade etmiştim. Bugün ve pazartesi günü bu beklediğimiz kar satışları gerçekleşir... Ha nereye kadar geriler? 1230... 1200 lira destek seviyesi vardı, dolar kuru yukarı yönlü atak gerçekleştiği için artık 1200 liraya gelme ihtimalini zayıf görüyorum. O yüzden 1230 destek seviyesini takip etmeye devam edeceğim."

jhjhjhjh-6.jpg

400 TL BİRDEN YÜKSELEBİLİR!

'Gram altın yükselecek mi, düşecek mi?' sorusuna yanıt veren İslam Memiş, yıl sonunda 400 TL birden yükselebileceğini ifade ederek, "Ama eğer ons altın 2350 dolar seviyesini yukarı yönlü kırarsa bu sefer muhtemelen 1500 lira seviyesi yukarı yönlü kırılabilir. 1600, 1700 bu rakamları da görebiliriz. Bunlar sürpriz değil, böyle bir risk var yani. Sadece bizim takip ettiğimiz 1450, orası kırılırsa 1500, 1550... Bu bant aralığı değil bizim hedefimiz. Yani 1500 lira seviyesi de kırılırsa, ons altından tekrar destek alırsa bu sefer 1500 lira seviyesi yukarı yönlü kırılır, 1600-1700 lira seviyesi bile görülebilir. Böyle bir risk var, bu risk her geçen gün güçlenmeye devam ediyor. Yani bunu göz önünde bulundurun. O yüzden elinde altın bulunduran yatırımcısı 'Ben satarım düşükten tekrar yerine koyarım, şu kadar kazandım, karımı cebime koyarım' falan bunlar yanlış düşünceler. Kesinlikle satma taraftarı olmayın, satan yerine koymaz, zarar eder." dedi.

kjkjkj-31.jpg

9 NİSAM 2023 PAZAR GÜNÜ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

  • Ons altın: 2.007 dolar
  • Gram altın: 1.243 TL
  • Çeyrek altın: 2.032 TL
  • Cumhuriyet altını: 8.572 TL
  • 22 ayar bilezik: 1.227 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN