İslam Memiş’ten yeni açıklamalar geldi! Gram altın fiyatlarını açıkladı! Satanlar zarar etti

İslam Memiş’ten yeni açıklamalar geldi! Gram altın fiyatlarını açıkladı! Satanlar zarar etti

Yatırımcıların beklediği açıklama İslam Memiş'ten geldi. Gram altın için fiyat veren Memiş, yeni rakamları açıkladı. İşte altın fiyatlarında son durum…

Altın fiyatlarında iniş ve çıkışlar seyrini sürdürüyor. 25 Ekim 2022 tarihinde düşüş yaşanan altın fiyatlarında yükseliş beklentileri de devam edin. Para piyasası uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarındaki son durum hakkında açıklamalarda bulundu. Altın fiyatlarında görülecek zirveyi açıkla. İşte altın fiyatlarında son durum…

İSLAM MEMİŞ’TEN SATMAYIN UYARISI GELDİ

Altın yatırımcılarına tavsiye veren İslam Memiş, altının ons fiyatı üzerinde konuşulması gerektiğini belirtti. Cuma günü altın fiyatlarında sert düşüş ve yükselişlerin görüldüğünün altını çizen Memiş,satış yapanların zarar ettiğini söyledi. Manipülasyon yapıldığını belirten İslam Memiş, altın ve gümüş için belirlenen fiyatların çok düşük olduğunu vurguladı. Bunun bir alım fırsatı olduğunu vurgulayan Memiş, yatırımcılara elinizdekini satmayın uyarısında bulundu. Cuma günü 1617 dolara kadar gerileyen altın onsunun aynı akşam haftayı 1657 dolar seviyesinde yer aldığını belirten Memiş, 40 dolarlık yükseliş oldu dedi. Bu durumun insanları ters köşeye yatırdığının altını çizen İslam Memiş, mantıklı bir uygulama olmadığını durguladı.

Gram altın fiyatları belli oldu

GRAM ALTIN İÇİN YENİ FİYAT BELİRLEDİ

İslam Memiş, “1666-1685 ve yukarıda 1705 dolar seviyesi ons altında. 1685 dolar seviyesi kalıcı olursa tekrar yeni trendden bahsedebiliriz. Ekim ayının son haftası olduğu için ben ekim ve kasım ayındaki beklentim büyük olduğundan dolayı emtiada, psikolojik bir savaş var, emtia tarafındaki trendim pozitif yönde devam ediyor.” ifadelerini dile getirdi.

Gram altın fiyatlarının 988-989 rakamlarda yer aldığını belirten Memiş, Kapalıçarşı’da fiyatların 1004-1008 aralığında olduğunu söyledi. Yükseliş olduğunda makas aralığının daraldığını ve düşüş olduğunda arttığını belirten Memiş, 1000’in üzerinde atak gerçekleştiğini vurguladı.1038 devamında 1060 seviyesinin direnç seviyesi olduğunu aktaran İslam Memiş, gümüşün direnç seviyesinin 22 dolar olduğunu ifade etti. Memiş açıklamalarına devam ederken gram gümüş için direnç seviyesinin 12.20-12.60 üzerinde olduğunu söyledi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN