İstanbul pahalı diyenler burayı görünce utanacak! O lokantada 3 tabak yemek 75 lira: İşte enflasyona meydan okuyan lokanta

Pahalılığıyla ünlü olan İstanbul, bu kez duyanları şaşkına çevirecek ucuzluğuyla gündeme geldi. Bu lokantayı görenler adeta küçük dilini yutuyor. Öyle ki 3 tabak yemek burada sadece 75 lira. İşte enflasyona meydan okuyan o lokanta…

İstanbul'un en işlek yerlerinden biri olan Üsküdar’da bir esnaf lokantası herkes yemek yiyebilirsin diye bir kampanya başlattı ve bu kampanya kapsamında “3 tabak yemek 75 lira” uygulamasıyla enflasyona meydan okumaya karar verdi. Gün içerisinde binlerce kişinin faydalandığı bu kampanya kısa süre içerisinde büyük ilgi gördü.

yeni-proje-15.jpg

BİNLERCE KİŞİ FAYDALANIYOR

Üsküdar'da 7 senedir hizmet veren bir esnaf lokantası enflasyonun karşısında vatandaşın yanında bir tavır sergileyerek binlerce kişinin faydalandığı bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında 3 tabak yemeği 75 TL veren bu lokanta kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından ilgi çekti. Yemeklerin büyük bir özenle ve titizlikle hazırlandığı bu esnaf lokantası Vatandaşlar tarafından takdir edildi.

Lokantada çalışan işçilerden Arif Savaş, "Patronumuzla beraber 5 liradan başladık. Şu anda 25 lira. Bu fikir şöyle geldi. Biz aile şirketi olduğumuz için insanları düşünerek fiyatları normal tutmaya başladık. Alışverişimizi de toptan almaya başladık. O yüzden fiyatlarımız uygun oluyor’ dedi.

yeni-proje-16.jpg

DAHA UYGUN LOKANTA YOK

İşletmenin sahibi Servet Doğan, "Sadece çorba pilav değil diğer yemeklerimiz de uygun. Bizi bu fiyatlar kurtarıyor. Aile şirketiyiz ama 7-8 tane elemanımız da var. Tabii müşteriler şaşırıyorlar. Üsküdar’da bizden daha uygun veren bir lokanta yok. Bol çeşit yapıyoruz, müşterilerimizi doyuruyoruz" diye konuştu.

MÜŞTERİLER ÇOK MEMNUN

Müşteri Ahmet İkli ise, "75 lira sudan ucuz. Dışarıdan sadece çorba alabiliyoruz. Burası uygun. Temiz lokanta. Gerçekten ciddi söylüyorum dışarıda tek bir tabağa verdiğim çorbaya burada üç çeşit yemek yedim. Bir tabak nerede, üç tabak nerede? Herkese tavsiyem olsun, güvenilir ve ucuz lokanta atıyorlarsa buraya gelsinler" dedi.