Kahve yanı çikolatasız kalacak! Ünlü çikolata şirketi iflas bayraklarını çekti! Tüm ürünleri ücretsiz dağıtıyor

Kahve yanı çikolatasız kalacak! Ünlü çikolata şirketi iflas bayraklarını çekti! Tüm ürünleri ücretsiz dağıtıyor

Çayın, kahvenin yanında eksik olmayan çikolata ve şekerlemeler bir bir daha ediyor. Ünlü çikolata ve şekerleme şirketi iflasını verdi. Elde kalan bütün ürünler vatandaşlara ücretsiz dağıtılıyor.

Deutsche Confiserie Holding bünyesinde faaliyet gösteren ünlü şekerleme ve çikolata şirketi Hussel ile birlikte kahve ve çay şirketleri Arko ve Eilles iflas başvurusunda bulundu. Pandemi döneminde iflas başvurusu yapan şirketler bir süre sonra toparlamayı başarırken ekonomik krize yeniden yenik düştü.

VATANDAŞLARA DAĞITILIYOR

İflas başvurusu yapan ünlü şekerleme ve çikolata şirketi Hussel, bir şubesinde çalışanların mağaza raflarını temizlemesi ile birlikte bütün çikolatalar vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı.

hussel.jpg

Ürünleri dağıtmaya başlayan şubelerin ise büyük ölçüde boşaltıldığı belirtilirken personellerin başka şubelere yönlendirildiği aktarıldı. Şirket konu hakkında henüz resmi bir açıklamada bulunmadı.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN