Kasım ayı promosyon tutarları güncellendi! Ziraat Bankası güncel tutarlarını açıkladı! Ödeme yapılacak tarih belli oldu

Kasım ayı promosyon tutarları güncellendi! Ziraat Bankası güncel tutarlarını açıkladı! Ödeme yapılacak tarih belli oldu

Bankaların emekli promosyon yarışları Kasım ayında da devam ediyor. SGK tarafından yapılan anlaşma kapsamında Kasım ayında güncellenen tutarlar belli oldu. Ziraat Bankası emekli promosyonlarının yatırılacağı tarihi açıkladı. İşte promosyon ödeme tarihleri…

SGK tarafından imzalanan protokol kapsamında kamu ve özel bankalar olmak üzere toplam 19 banka promosyon tutarlarını güncelledi. Bu bankalar arasında Ziraat Bankası’da yer almaktadır. Kasım ayına giriş yaparken bankalarda promosyon tutarlarını güncelledi. Ziraat Bankası güncel promosyon tutarları merak ediliyor. Bununla birlikte Ziraat Bankası'nın emekli promosyonlarını hangi tarihler arasında vereceği de araştırılan konular arasında yer almaktadır. İşte promosyon ödeme tarihleri…

ZİRAAT BANKASI TARİHLERİ BELİRLEDİ

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklama doğrultusunda SGK ile Mart 2020'de imzalanan promosyon tutarlarının 1 Kasım 2022 tarihinde güncellendiği belirtildi. Emekli ve hak sahiplerine promosyon ödemesine ilişkin protokollerin 1 Kasım 2022 tarihinde güncelleneceğinin altı çizildi. Toplam 19 banka ile protokol imzalanacağı söylendi. 

Ziraat Bankası

Yapılan açıklama doğrultusunda Ziraat Bankası tarafından verilecek olan promosyon tutarları şu şekildedir:

Emekli maaşı 3.500.-TL’ye kadar olan kişiler için 3.000TL,

Emekli maaşı 3.500.-TL – 7.500.-TL arası olan kişiler için 3.500TL,

Emekli maaşı 7.500.-TL – 10.000.-TL arası olan kişiler için 4.500TL

Emekli maaşı 10.000.-TL’den fazla olan kişiler için 5.000TL ödeme yapılacak. Kişilerden alınan bankada 3 yıl kalma sözü ile birlikte peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır.

Emekli promosyon ödemeleri için başvurular 18 Ekim 2022 tarihinde başlatıldı. Ödemeler ise 1 Kasım 2022 tarihi itibariyle yapılacak.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN