Kia’dan 2024’e özel dev indirim! Piyasada dengeler değişecek: Bu fiyat listesiyle adını en ucuzlara yazdırmayı başardı

Kia’dan 2024’e özel dev indirim! Piyasada dengeler değişecek: Bu fiyat listesiyle adını en ucuzlara yazdırmayı başardı

Sektörün en çok talep gören markaları arasında yer alan Kia’dan 2024’e özel dev indirim. Kia belirli modellerde yaptığı indirimle dikkatleri üzerine çekerken, bu fiyat listesiyle adını en ucuzlara yazdırmayı da başardı. İşte, Kia indiriminin detayları…

Otomotiv sektörünün dikkat çeken markalarından biri olan Kia, Stonic SUV modelinde sürpriz bir indirime imza attı. Sektörde fiyatlar hızlı bir şekilde yükselirken Kia EV6, Sportage ve Stonic gibi ilgi gören modellerinde indirim yaptı.

Haberport’ta yer alan habere göre, son açıklanan fiyat listesinde, Stonic SUV modelindeki 1.4L 100 PS Otomatik versiyonun 1.100.000 TL'den satışa sunulması, araç almayı düşünenlerin dikkatini çekti. Bu fiyat, pazarda dikkat çekerken, Clio’nun benzer özellikleri bulunan modelinden daha uygun bir seçenek de sunmuş oluyor…

kia-indirimli-fiyatlar-1.jpg

EV6’DA 250 BİN TL İNDİRİM

Kia’nın dikkat çeken indirimlerinden biri de EV6 modelinde. Marka EV6 modelinde 250 bin TL indirim imkanı sunuyor. Söz konusu indirim müşterilerin Kia model araçlara yönelimini artırmış oluyor. Yapılan karşılaştırmaların sonucuna göre, Renault Clio Techno Esprit Alpine 1.0 TCe x-tronic 90hp modeli, 1.101.000 TL fiyatla satışa sunulurken, Kia'nın Stonic SUV modeli performansına göre daha uygun bir fiyata alıcıyla buluşuyor.

kia-indirimli-fiyatlar-2.jpg

229 PS Otomatik Elektrikli Prestige Long Range 2023 model EV6, kampanyalı fiyatıyla 2.880.000 TL, 585 PS 4X4 Otomatik Elektrikli GT Long Range 2023 model EV6 ise 3.600.000 TL'ye düşüyor.

Kia Stonik SUV’da ise 1.4 L 100 PS Otomatik Benzinli Cool 2023 modelin fiyatı 1.100.00 TL olarak belirlendi. Alıcıların dikkatini çeken bu fiyatlar Kia’nın rakipleriyle karşılaştırıldığına ise oldukça cazip bir seçenek olarak görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN