Kimlik numarası 0,2,4,6,8 ile bitenleri ilgilendiriyor! Son ödemelerde tamamlandı

Kimlik numarası 0,2,4,6,8 ile bitenleri ilgilendiriyor! Son ödemelerde tamamlandı

Bakanlık son ödemeyi de tamamladı. Ayda 4 kez yapılan ödemelerin sonuncusu da hesaplara aktarıldı. Hesaplarınızı kontrol etmeyi unutmayın.

Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçinin ihtiyaçlarını karşılayabilmesi amacıyla her ay düzenli olarak ödeme yapmaktadır. Merakla beklenen destek ödemeleri ile ilgili açıklamalar peş peşe geldi, Her ay 4 kez yapılan destek ödemelerini sonuncusu da hesaplara yatırıldı. Herkes hesaplarını kontrol etmeye başladı.


SON ÖDEMELERDE TAMAMLANDI

Artan fiyatlar nedeniyle çiftçiler de ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyor. Zorlu sürece atlatabilmek amacıyla çiftçilere destek sağlayan tarım ve orman bakanlığı Ağustos ayı kapsamında gerçekleştirdiği ödemelerin sonuncusunu da tamamladı. Yapılan ödemeler ile çiftçilerin ihtiyaçlarının karşılanması amaçlanırken üretim faaliyetleri de destekleniyor.

ciftci-mazot.jpg


Çiftçilerin üretime katılmasına destek sağlayan bakanlık aynı zamanda ekonomiye de katkı sağlamaktadır. Refah düzeyini arttırmak amacıyla gerçekleştirilen ödemeler her ay düzenli olarak hesaplara yatırılıyor. Bakanlık ağustos ayı kapsamında birçok farklı kalemde ödeme yapmaya devam ediyor. Ağustos ayı kapsamında 163.104.000 TL destek ödemesi hesaplara yatırıldı.

ciftci-destek-basvurulari-1.jpg


BAKAN YUMAKLI AÇIKLADI

Çiftçilerin kalkınmasını desteklemek amacıyla gerçekleştirilen ödemeler için açıklamalar Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’dan geldi. Bakan Yumaklı açıklamasında “Kırsal Kalkınma Yatırım Desteği kapsamında 133 milyon 965 bin TL, Uzman Eller Projesi Desteği kapsamında 15 milyon 438 bin TL, Lisanslı Depoculuk Desteği kapsamında 13 milyon 701 bin TL, olmak üzere toplam 163 milyon 104 bin TL tarımsal destekleme ödemesini çiftçilerimizin hesaplarına bugün aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun" sözlerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN