Kızartma sevenler o markete koşsun! İndirimi yakalayan evine stoklayacak: 4 litrelik yağ geliş fiyatına satılıyor...

Kızartma sevenler o markete koşsun! İndirimi yakalayan evine stoklayacak: 4 litrelik yağ geliş fiyatına satılıyor...

Enflasyonun en çok etkilediği ürünlerden birisi olan ayçiçek yağında dev indirim başladı. O market tarafından yapılan indirim sonrasında, tüketiciler 4 litrelik ayçiçek yağı için kuyruğa girdi. Sınırlı stoklarda yapılan indirimden faydalanmak için elinizi çabuk tutun. İşte tüm detaylar...

Enflasyonun etkisinden kurtulmak adına stok yapan tüketicilere, ayçiçek yağı indirimi müjdelendi. Evinde ayçiçek yağı biten ve kızartma sevenler o markete koşuyor. Market zincirleri tarafından paylaşılan indirimin arından fiyatlar dibi gördü.

AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI DİBE ÇEKİLDİ

Market zincirleri tarafından paylaşılan indirim listelerinde, 4 litrelik ayçiçek yağı dikkatleri çekti. O market tarafından indirimli şekilde satılan ayçiçek yağını gören vatandaşlar akın akın gidiyor.

Sınırlı sayıda yer alan indirimli ayçiçek yağı kampanyasına dair merak edilen açıklamalar geldi. Son yılların en çok zamlanan ürünlerinden birisi olan ayçiçek yağı, ekonomik durumlara karşı mücadele kapsamında indirime uğradı.

aycicek-yagi-1.webp

STOKLAR SINIRLI SAYIDA

Tüketicilere duyurulan indirim, birçok market zinciri tarafından paylaşıldı. Türkiye'de son 2 yıldır etkili olan enflasyona karşı geçim sıkıntısı çeken vatandaşlara müjdelendi. Neredeyse geliş fiyatından satılan ayçiçek yağı fiyatları dibe çekildi.

İndirim sonrasında 4 litre Komili Ayçiçek yağı fiyatı 149 TL'ye kadar gerileme kaydetti. Mopaş tarafından duyurulan indirim kampanyasıyla tüketiciler kuyruğa girdi. Sınırlı sayıda ürün indirime girerken, stoklarını tazelemek isteyen müşteriler kapış kapış alıyor. 4 litre Komili Ayçiçek yağı satış fiyatı 179,95 TL'den indirim sonrasında 149,95 TL'ye kadar gerileme kaydetti. Komili ayçiçek yağı indiriminden faydalanmak isteyenler elini çabuk tutsun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN