Kızartma sevenlere ayçiçek yağı indirimi! Bu fırsatı kaçıran çok market gezer... 4 litresi o fiyata satılıyor

Kızartma sevenlere ayçiçek yağı indirimi! Bu fırsatı kaçıran çok market gezer... 4 litresi o fiyata satılıyor

Türkiye'de yaşanan yüksek enflasyon nedeniyle market ürünlerine zam gelmeye devam ediyor. Pandemi döneminden itibaren sürekli olarak zamlanan ayçiçek yağlarında peş peşe indirimler tüketici gündemine oturdu. Market zincirleri tarafından sık sık duyurulan ayçiçek yağı indirimi, indirim listelerinin göz bebeği haline geldi. İşte tüm detaylar...

Market zincirleri tarafından neredeyse her hafta paylaşılan indirim listeleri yenilendi. Ekonomik şartlar ile sürekli olarak zamlanan market ürünleri tüketicileri zor duruma sokarken indirimler imdadına yetişiyor. İndirim listelerinin göz bebeği haline gelen ayçiçek yağında yeni dev indirimler başladı.

BU FIRSAT KAÇMAZ

CarrefourSA tarafından paylaşılan indirim listeleri tüketicinin dikkatinden kaçmadı. Türkiye'de yer alan en büyük market zincirlerinden birisi olan CarrefourSA'nın güncel indirim listesi ile ayçiçek yağında dev indirim büyük ilgi görüyor.

Sofraların vazgeçilmezi olan ayçiçek yağına gelen indirim sonrasında vatandaşlar stoklamaya başladı. Yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle sürekli olarak değişen fiyat etiketleri indirime düşmüşken 3'er 5'er alınıyor. 2022 yılından itibaren en çok zamlanan ürünlerden olan ayçiçek yağı, indirimi büyük ilgi görüyor.

tmodan-aycicek-yagi-hamlesi-fiyat-artislari-itbs.webp

İNDİRİMLİ AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI

CarrefourSA market zincirleri tarafından paylaşılan indirim listesinde göze çarpan ayçiçek yağı indirimi tüketiciyi harekete geçirdi. Sürekli olarak artan enflasyonda stok yapan tüketiciler ayçiçek yağı için sıraya girdi. CarrefourSA mağazalarında geçerli olan ayçiçek yağı indirimi ile birlikte fiyatları şu şekilde;

  • Carrefour Ayçiçek Yağı 1 Litre - Sadece 39.50 TL
  • Carrefour Ayçiçek Yağı 2 Lt - Fiyatı: 73.50 TL
  • Carrefour Ayçiçek Yağı 4 Lt - Şimdi Yalnızca 108.75 TL
  • Yudum Ayçiçek Yağı 1 Litre - Fiyatı: 53.90 TL
  • Yudum Ayçiçek Yağı 4 Lt - Fiyatı: 155.90 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN