KPSS'den 65-66-68 alanlara müjde! O üniversite diploması olanları işe alacak!

KPSS'den 65-66-68 alanlara müjde! O üniversite diploması olanları işe alacak!

KPSS'den alınan 65 ve üzeri puana sahip olan kişiler, Pamukkale Üniversitesi'nde istihdam edilebilecek. Başvuru şartlarını karşılayan kişiler, belirtilen pozisyonlarda çalışabilecek. İşte tüm ayrıntılar...

Pamukkale Üniversitesi, 405 kişilik sözleşmeli personel alımı yapacak. Lise, üniversite mezunu veya ortaöğretim mezunlarından herkes başvurabilecek. Sağlık sektöründen mühendislik ve teknikerliğe kadar birçok farklı alanda alım yapılacak. Başvurular için KPSS puan yeterliliği aranacak. 

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ 405 PERSONEL İSTİHDAM EDECEK

pamukkale

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü, üniversitenin çeşitli birimlerinde istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4'üncü maddesinin B fıkrasına göre 405 sözleşmeli personel alımı yapacaklarını açıkladı. Alım işlemleri, 2022 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak yapılacak ve yazılı-sözlü sınav uygulanmayacak. Söz konusu ilana başvuruda bulunmak için KPSS puan yeterliliği aranacak. Eczacı unvanı dışındaki pozisyonlar için de sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

BAŞVURU TARİHİ DUYURULDU

Başvurular şahsen yapılacak olup, posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru yapamayacak adaylar noter aracılığıyla vekalet verebilirler. Adayların gerçeğe aykırı belge veya beyanda bulunmaması gerekmektedir ve ilanda belirtilen belgeleri ibraz etmeleri zorunludur. Adaylar tercih ettikleri pozisyon ve çalışma yeri konusunda tamamen kendi sorumluluğundadır. Birden fazla pozisyona başvuru yapmak mümkün değildir. Şahsen başvuru tarihleri 13 Nisan 2023'ten 5 Mayıs 2023'e kadar devam edecektir. Daha fazla ayrıntı için tıklayın.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN