Kripto parası olanlara duyuruldu! Ünlü milyarderken flaş tahmin: Dolar, altın yerine onu alacaklar

Kripto parası olanlara duyuruldu! Ünlü milyarderken flaş tahmin: Dolar, altın yerine onu alacaklar

Kripto paralar dalgalı seyrine devam ederken kripto yatırımcıları ne yapacağını şaşırmış durumda. MicroStrategy’nin kurucu ortağı ve tanınan kripto para milyarderi Michael Saylor, kripto yatırımcılarına bomba bir tahminde bulundu. Kripto parası olanlar dikkat! Ünlü milyarder beklediği yeni seviyeleri açıkladı. FED faiz kararı ile bir inene bir yükselen kripto paralar için bomba tahmin! Dolar ve altın yerine bunları alacaklar. Kazanmak için son fırsat! İşte detaylar...

Kripto paralar için bomba tahmin! Dünya genelinde artan faizler sonucunda hızlı bir düşüş gösteren kripto paralarda dalgalı seyir devam ediyor. Kripto yatırımcıları neye yatırım yapacağını şaşırırken MicroStrategy’nin kurucu ortağı ve tanınan kripto para milyarderi Michael Saylor, bomba bir tahminde bulundu. Altının kaybettireceğini ifade eden Saylor, kripto paralar için bomba bir tahminde bulundu. Dolar ve altın yerine onu alacaklar. Duyanlar şaşkına döndü. Köprüden önce son çıkış! Yatırım yapan kazanacak.

fggfg-1.jpg

Kripto yatırım uzmanı ve milyarderi Michael Saylor, CNBC’de önemli açıklamalarda bulundu. FED faiz kararlarına dikkat çeken Saylor, altının ileriki seviyelerde yatırımcısını üzeceğini belirtti. Kripto paraların faiz düşürme kararları ile hızla yükseleceğini belirten Saylor, beklediği rakamları açıkladı.

KRİPTO PARASI OLANLAR DİKKAT! ÜNLÜ MİLYARDER TARİH VERDİ

Galaxy Digital CEO’su ve kurucusu Mike Novogratz kripto paralar için bomba bir tahminde bulundu. CNBC yayınına katılan uzman isim kripto paraların yükseleceği tarihi açıkladı. Son röportajında ünlü milyarder, Federal Rezerv’in enflasyonu düşürmek için geçen Mart ayından bu yana yükselttiği faiz oranlarını Ekim ayında düşürmeye başlayacağını öngörüyor.

dffdfd-2023-06-06t121731-484.jpg

DOLAR VE ALTIN YERİNE ONU ALACAKLAR

Novogratz, Fed’in faiz indiriminin Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve diğer kripto para birimlerinin yükselmesine yol açacağını söylüyor. Faiz indirimleri finansal piyasalara likidite enjekte eder ve risk piyasalarında boğa sezonları faiz indirimleriyle başlar. İşte kripto milyarderinin açıklaması:

"Olacağını düşündüğüm şey gerçekleşir ve yılın ikinci yarısında gerçek bir yavaşlama görürsek, Fed Ekim ayına kadar faiz oranlarını düşürecek ve kripto yarışa başlayacak."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN