Kritik hafta başladı! Yatırımcılar bu sabah düşüşle gözünü açtı: 23 Mayıs Bitcoin ve altcoinlerde son durum

Kritik hafta başladı! Yatırımcılar bu sabah düşüşle gözünü açtı: 23 Mayıs Bitcoin ve altcoinlerde son durum

Uzmanlar ve yatırımcıların gözü kripto paraya çevrildi. Sabah düşüşle gözünü açan Bitcoin ve altcoin piyasasına dair değerlendirmeler paylaşıldı. Peki, bitcoin ne kadar oldu? İşte 23 Mayıs Bitcoin ve altcoinlerde son durum...

Bitcoin ve altcoinlerde piyasa genel bakışı yayınlandı. Uzmanlar ve yatırımcıların yakından takip ettiği kripto para piyasasında bugün sabah itibariyle dalgalanmalar dikkat çekti. Güne düşüşle başlayan Bitcoin yatırımcıyı korkuttu.

23 MAYIS BİTCOİN PİYASASI

Bitcoin sabah saatlerinde düşüşle güne başladı. Yüzde 0,7 oranında düşen bitcoin 69 bin 960 dolardan (2 milyon 155 bin 867 TL) işlem görmeye başladı. EFT ihtimali yüzde 10'dan yüzde 75'lere yükselen Ethereum (ETH) ise yüzde 0,1'lik bir yükseliş sonrasında 3 bin 764 dolara, BNB yüzde 1,1 düşüşle 618 dolara, Ripple (XRP) yüzde 1,5 düşüşle 0,53 dolara, Dogecoin (DOGE) yüzde 1,7 düşüşle 0,1687 dolara, Toncoin (TON) yüzde 2,3 yükseliş sonrasında 6,43 dolara, Solana (SOL) yüzde 2,8 düşüşle 176 dolardan güne başladı.

oara-1.jpg

EN ÇOK ARTAN VE DÜŞEN ALTCOİN

Bitcoin piyasasında geçen son 24 saatlik süreçte Bittensor (TAO) yüzde 9,7 oranındaki artışla, en çok artan altcoin olarak kayda geçti. Altcoin piyasasındaki en fazla düşüş ise Core'de (CORE) yüzde 6,8 oranında yaşandı.

Bittensor (TAO) artış sonrasında 467 dolardan, Core (CORE) 1,68 dolardan işlem görüyor. Dolar endeksi 104,5 seviyelerinde işlem görürken, Bitcoin'in market değeri 1,37 trilyon dolar seviyelerindeyken, para piyasasının toplam değeri 2,73 trilyon dolarda yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN