Krize yenik düşüp iflas etmişti! Türk üretim devi yarın icradan satışa çıkıyor: 300 bin TL’yi veren yeni sahibi olacak

Krize yenik düşüp iflas etmişti! Türk üretim devi yarın icradan satışa çıkıyor: 300 bin TL’yi veren yeni sahibi olacak

Bursa’da üretim yapan o şirket krize yenik düşüp iflas etmişti. Mahkeme şirketin icradan satışa çıkacağını duyururken, 300 bin TL’yi veren yeni sahibi olacak. İşte detaylar…

Dünyayı etkisi altına alan ekonomik kriz Türkiye’deki şirketleri de vurmaya devam ediyor. Öyle ki her geçen gün iflas edenlerin sayısında artış görülüyor.

Ekonomik krize yenik düşen konserve şekerleme üreticisi de mali zorluklardan dolayı iflas etti ve isim hakkı icradan satışa çıktı.

Bursa’da üretim yapan köklü konserve şekerleme üretimi yapan Çınar Konserve ve Şekerleme Turistik Tesisleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin iflasına neden olan ekonomik zorlukların ardından şirketin marka hakları açık artırma yöntemi ile satılacak.

bursada-iflas-eden-konserve-sekerleme-ureticisi.jpg

300 BİN TL’Yİ VEREN YENİ SAHİBİ OLACAK

Bursa İflas Dairesi, iflası onaylanan firmaya ait marka hakkının 300 bin TL’den satılacağını duyurdu. İflas Dairesi, söz konusu satış ilanını,

"1 Adet marka, 91/005249 (127856) Seri Numaralı91/005249 (127856)sayıyla tescilli" ifadeleriyle paylaştı.

Çınar Konserve ve Şekerleme Turistik Tesisleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, isim hakkını 300 bin TL bedelle satışa sunulacak.

İhale 26 Şubat'ta başlayacak ve teklifler 25 Mart'a kadar kabul edilecek.

bursada-iflas-eden-konserve-sekerleme.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN