Maaşı 7 bin 500 TL olan emekliye anında ödeme! Akbank'tan milyonlarca SGK ve Bağ-Kur emeklisine müjde: Bayram erken geldi!

Maaşı 7 bin 500 TL olan emekliye anında ödeme! Akbank'tan milyonlarca SGK ve Bağ-Kur emeklisine müjde: Bayram erken geldi!

Emekli vatandaşlara verilecek olan promosyon ödemelerinde güncellemeler yapılmaya devam ediliyor. 2023 yılının nisan ayına girilmesiyle birlikte Akbank tarafından güncel rakamlar duyuruldu. Promosyon müjdesi ile birlikte emekliye bayram bu yıl erken geldi. Nisan ayında yaşanan rekabete hız katan Akbank'tan rekor promosyon açıklandı. Peki güncel Akbank emekli promosyonu ne kadar? İşte tüm detaylar...

EMEKLİ PROMOSYONLARINDA REKOR ARTIŞ!

Emekli promosyonlarında güncellemeler devam ediyor. 2022 yılında sık sık gündemde yer alan emekli promosyonları 2023 yılının mart ve nisan aylarında yeniden gündemde yer aldı. Milyonlarca emekli vatandaş tarafından yakın takibe alınan emekli promosyon ödemeleri arama motorlarında en sık araştırılan konulardan birisi oldu.

Bankalara akın eden emekliler promosyon ödemeleri için bilgi araştırmasına tüm hızıyla devam ediyor. Emekli promosyonunda yaşanan güncellemeler ile birlikte bankalar arasında kıyasıya rekabet oluştu. Her açıklamada hız kazanan emekli promosyon ödemeleri geçtiğimiz senenin eylül ayında alınan bir karar ile ortak bir fiyata endekslenmişti.

2023 yılı ile birlikte en düşük emekli maaşının güncellenmesi ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi sonucunda yeninde hareketlendi. En düşük emekli maaşının yükselmesi ile birlikte promosyon ödemeleri de otomatik olarak yükseliş sağladı.

114-t2h7.webp

AKBANK NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

Akbank, emekliler için güncellenen promosyon ödemelerini duyurdu. SGK üzerinden emekli maaşı alan Akbank'lı emeklilere 7 bin TL'ye varan promosyona ek olarak 1.500 TL chip - para verilerek toplamda 8 bin 500 TL ödeme yapılacak.

Yapılan ödemeler emekli maaş aralığına göre yükseliş ve düşüş gösterebilir. Güncel emekli promosyon rakamları ise şu şekilde;

  • 0 – 3.499 TL maaş tutarına 4.200 TL,
  • 3.500 TL – 7.499TL maaş tutarına 4.850 TL,
  • 7.500 TL – 9.999 maşa tutarına 6.250 TL,
  • 10.000 TL ve üzeri maaş tutarlarına 7.000 TL

bankalarin-promosyon-yarisi-basladi-hangi-banka-ne-kadar-promosyon-veriyor-2h1x.jpg

AKBANK EMEKLİ PROMOSYONU NASIL ALINIR?

Akbank emekli promosyonundan faydalanabilmek için emekli maaşınızı Akbank üzerine taşımanız gerekir.

Maaş taşıma işlemi ile birlikte 3 yıl boyunca Akbank üzerinden maaş alacağınıza dair taahhüt imzalamanız gereklidir. Bu işlemlerin tamamlanmasının ardından maaş aralığına göre promosyon ödemeniz hesabınıza yatırılacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN