Maaşı yetmeyene o kurumdan tam destek! Duyan koşa koşa gidecek: Her ay 2.125 TL cebinizde

Maaşı yetmeyene o kurumdan tam destek! Duyan koşa koşa gidecek: Her ay 2.125 TL cebinizde

Hükümet tarafından başlatılan Aile Destek Programı ödemeleri hız kesmeden devam ediyor. Eylül ayına ait 3 ayrı yardımın toplam 1.100 TL'lik ödemeleri hak sahiplerine ulaştırılırken, yeni ödemelerin müjdesi de geldi. İşte detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan yeni açıklamada, e-Devlet'ten onaylanan 2.125 TL nakit yardımının düşük gelirli vatandaşlara ulaştırıldığı belirtildi. Söz konusu yardım, dar gelirli ailelere maddi destek sağlamayı hedeflerken, Aile Destek Programı kapsamında yürütülen bir insiyatif olarak da dikkat çekiyor.

BAŞVURULAR E-DEVLET'TEN YAPILACAK

E-Devlet sisteminden yapılan başvurular onaylandıktan sonra, hak sahipleri ödemelerini PTT şubelerinden kolaylıkla alabilecek.

ct-h-10-ic.jpg

Aile Destek Programı, ülkemizdeki dar gelirli ailelere maddi destek sağlamak amacı ile hayata geçirilmiştir. Yardım türüne göre değişen ödemeler, geçim derdi yaşayan ailelere destek olarak yaşam koşullarını kolaylaştırmayı amaçlamaktadır. Ödemelerle ilgili tüm detaylara ve başvuru şartlarına bakanlığın resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN