Memurlara yaşadığı kente göre zam! Yeni düzenlemeyi Erdoğan duyurdu: O kentlerde yaşayanlar yaşadı

Memurlara yaşadığı kente göre zam! Yeni düzenlemeyi Erdoğan duyurdu: O kentlerde yaşayanlar yaşadı

Son dakika haberi... Memurlara bir müjde daha geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bizzat duyurdu. Milyonlarca kamu çalışanı bu haberle bayram edecek. Bu şehirlerde yaşayan memurlar dikkat! Kira sorununa karşı yeni adımlar geliyor. O kentlerde yaşayan memurlara kira ve tazminat destekleri verilecek. Maaşlara ek zam olarak yansıyacak! İşte detaylar haberimizde...

Memur maaşlarına yapılacak olan zam gündemde. Her gün yeni bir açıklama gelirken bir müjdeli haber daha geldi. O kentlerde yaşayan memurlar bayram edecek! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, müjdeyi verdi. Maaşlara yeni zam yolda! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kamu-Sen Genel Kurulu’nda yaptığı açıklamasında o kentlerde yaşayan memurlara kira yardımı yapılacağını duyurdu. Hem kira yardımı hem de tazminat destekleri verilecek. İşte memur zammı haberlerinde yaşanan son dakika gelişmeleri...

hjjhjh-41.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memur maaşları zammı ile ilgili bir son dakika duyurusunda bulundu. Memur-Sen Genel Kurulu’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjdeyi duyurdu. O kentlerde yaşayan memurlar bayram edecek. Kira yardımı geliyor! Memurlara yaşadığı kente göre zam düzenlemesi yolda.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MÜJDEYİ DUYURDU

Erdoğan yaptığı açıklamada, "Özellikle büyükşehirlerimizde aniden artan kira fiyatlarıyla ilgili de gerekli hazırlıkları yapıyoruz. TOKİ vasıtasıyla daha fazla konut üreterek, memur ve ücretlinin refah kaybının önüne geçerek, bu meseleyi mutlaka çözüme kavuşturacağız." diyerek müjdeyi verdi. Yapılan açıklama sonrası memurlara kira ve tazminat desteği verileceği gündeme taşındı. Aynı zamanda öğretmen, polis gibi meslek grupları için ilave lojman olanağının da tanınabileceği belirtiliyor.

kjkkj-2.jpg

MEMURLAR BU HABERLE BAYRAM EDECEK

Seçim beyannamesinde memur maaşlarına yapılacak olan desteklere özel bir başlık açan AK Parti'den yeni bir hamle daha geldi. İstanbul başta olmak üzere, kamu çalışanlarının sosyoekonomik koşullarının iyileştirilmesine yönelik çalışmalar yapılacağı ifade edildi. Bu konuda bölgesel geçim endeksleri dikkate alınacak.

kjkjkjkj-15.jpg

O KENTLERDE YAŞAYANLAR DİKKAT!

Konuyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tarkan Zengin, "Son dönemde artan kira fiyatları nedeniyle büyükşehirlerde kamu çalışanlarının yaşam şartları gerçekten zorlaştı. Elbette hem hayat pahalılığı, hem kira fiyatları Türkiye'nin her yerinde etkili oluyor. Hükümet çevrelerinde konuşulan şu bir kira desteği verileceği, özellikle büyükşehirlerde bir tazminat altında kamu çalışanlarına bir maaşlarına ek ilave olarak bir destek verileceği, yine lojman yapımı konusunda adımlar atılacağına dair çeşitli alternatifler konuşuluyor. Bölgenin şartlarına göre, yaşanılan kente göre seyyanen bir ilave maaşlara destek sağlanacaktır" yorumunda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN