MG'den mart ayına özel büyük kampanya: 0 Faiz ve takas desteği bir arada!

MG'den mart ayına özel büyük kampanya: 0 Faiz ve takas desteği bir arada!

Otomobil severler bu müjdeli haberi duyunca çok sevinecek. MG’den mart ayına özel büyük bir kampanya duyurusu yapıldı. Hem 0 faiz imkanı hem de takas desteği. İşte konuya ilişkin detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Otomotiv sektöründeki gelişmeler hız kesmeden devam ederken her marka müşterileri cezbetmek için birbirinden farklı kampanyalar sunmaya devam ediyor. Bu kampanyalar kapsamında MG’den beklenmedik kampanya duyurusu geldi. Mart ayına özel sunulan bu kampanya ile otomobil sahibi olmak isteyenler yepyeni fırsatlarla karşı karşıya. Hem sıfır faiz imkanı hem takas desteği hem de uygun fiyatlar müşterilerin ilgisini çekecek gibi duruyor.

yeni-proje-12.jpg

SIFIR FAİZ VE TAKAS DESTEĞİ

MG Türkiye, Mart 2024 kampanyasında otomobil severlere müjdeli haberler veriyor. 0 km 2024 model MG araçlar için hem 0 faiz hem de takas desteğinin bir arada sunulduğu avantajlı fırsatlar dikkat çekiyor.

MG Türkiye, Mart ayına özel düzenlediği kampanya ile otomobil piyasasında fırtınalar estiriyor. Yapılan açıklamaya göre, MG’nin 2024 model araçları için sunulan 0 faiz ve takas desteği kampanyası, yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Hem benzinli hem de elektrikli modellerde geçerli olan bu kampanya, özellikle MG’nin en çok dikkat çeken SUV modelleri ZS ve HS üzerinde yoğunlaşıyor.

yeni-proje-14.jpg

FİYATI İLE CEZBEDİYOR

Zengin donanım paketleri ve başarılı boyutları ile öne çıkan ZS benzinli model, takas desteği ile birlikte 994 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca, 200 bin TL’ye 12 ay vade için yüzde 0 faiz imkanı da MG severlere sunuluyor. C-SUV segmentinde yer alan ve göz dolduran HS benzinli model için de benzer şekilde 200 bin TL’ye 12 ay vade ve yüzde 0 faiz fırsatı ile 80 bin TL’lik takas desteği bir arada kullanılabiliyor. ÖTV muafiyetinden faydalanabilecek müşterilere HS modelinde özel avantajlar sağlanıyor.

yeni-proje-13.jpg

Elektrikli otomobil segmentinde ise MG, 577 km WLTP şehir içi menzili ile %100 elektrikli sürüş deneyimi sunan MG4 Electric ve ZS EV modelleri ile öne çıkıyor. MG4 Electric modeline, 200 bin TL’ye 12 ay vade ve yüzde 0 faiz imkanına ek olarak, 70 bin TL’ye varan takas desteği ile sahip olunabiliyor. MG4 Electric ve ZS EV modelini tercih eden tüm müşterilere ise 1 yıllık şarj ve Valueguard Değer Koruma Programı hediye ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN