MG'nin en ucuz versiyonu geliyor! MG'den elektrikli araçlarda bomba gibi yenilikler: MG2 ve yeni ZS EV piyasayı sarsacak

MG'nin en ucuz versiyonu geliyor! MG'den elektrikli araçlarda bomba gibi yenilikler: MG2 ve yeni ZS EV piyasayı sarsacak

Elektrikli araç piyasasını sallayacak model geliyor! Uygun fiyatlarıyla dikkat çeken MG'nin en ucuz versiyonu geliyor! Elektrikli araç tutkunlarını büyüleyecek. MG'den elektrikli araçlarda bomba gibi yenilikler...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Uygun fiyatlı elektrikli araçlarıyla dikkat çeken MG, 20 bin euro bandında MG2 ve yenilenen MG ZS EV ile Avrupa pazarına damga vurmaya hazırlanıyor.

Avrupa'nın elektrikli araç pazarına uygun fiyatlı modelleriyle hızlı bir giriş yapan MG, bu kez de 20 bin euro bandında çok daha ucuz bir araç sunmaya hazırlanıyor. MG'nin yeni modeli MG2 ve yenilenen ZS EV, elektrikli araç severler için heyecan verici yenilikler getiriyor.

MG ZS EV Yeni Zelanda

MG2: MARKANIN EN UCUZ ELEKTRİKLİSİ

MG2’nin ilk detayları iki ay önce basına yansımıştı. Autoexpress'in haberine göre, bu yeni model 2025 yılının sonunda yollarda olacak. 20 bin euro bandında satışa sunulacak olan MG2, MG'nin bugüne kadar piyasaya sürdüğü en uygun fiyatlı elektrikli araç olacak. Bu modelin, geniş bir kitleye hitap etmesi ve elektrikli araç pazarında büyük bir etki yaratması bekleniyor.

VERİMLİLİK VE AERODİNAMİ BİR ARADA

MG'nin bir diğer heyecan verici yeniliği ise kompakt SUV modeli MG ZS'nin yeni versiyonu. 2024 model ZS EV, doğuştan elektrikli bir platform olan MG4'ün MSP (Modular Scalable Platform) mimarisi üzerinde geliştirildi. Bu sayede araç, çok daha verimli çalışacak ve aerodinamik tasarımıyla dikkat çekecek.

Yenilenen ZS EV'nin bu yıl içerisinde Avrupa'da satışa sunulması bekleniyor. MG, bu modelle elektrikli SUV segmentinde güçlü bir yer edinmeyi hedefliyor.

Hem MG2 hem de 2024 MG ZS EV'nin Türkiye'de satışa sunulması için distribütörün Çin menşeli elektrikli araç ithalat izni sorununu çözmesi gerekiyor. Bu izin sorunu çözüldüğünde, Türk tüketicileri de uygun fiyatlı ve verimli elektrikli araç seçeneklerine kavuşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN