Migros'tan ayçiçek yağı müjdesi! 25 TL'den litre litre satılıyor... İndirimi duyan kapış kapış alıyor

Migros'tan ayçiçek yağı müjdesi! 25 TL'den litre litre satılıyor... İndirimi duyan kapış kapış alıyor

Marketer tarafından duyurulan indirimli ürünlere bir yenisi daha eklendi. Migros tarafından yapılan indirim ile birlikte ayçiçek yağının litresi dip fiyattan satılıyor. Yapılan açıklama ile birlikte indirimli fiyatlar raflarda yerini aldı. Ayçiçek yağı fiyatlarının detayları ise paylaşıldı. İşte tüm detaylar...

AYÇİÇEK YAĞI LİTRE LİTRE SATILIYOR!

Migros tarafından duyurulan ayçiçek yağı indirimi ile birlikte tüketiciler markete akın etti. Ramazan ayı ile birlikte sürekli olarak indirim listesini güncelleyen Migros market zincirleri yeni listesini paylaştı. Geçtiğimiz gün itibariyle başlayan indirim fırsatları müşterinin dikkatini çekti.

Ramazan ayı boyunca indirim listesinden hiç çıkarmadığı ayçiçek yağı ürünleri dikkat çekiyor. Ülkemizde tüm illerde şubesi bulunan Migros indirimli ayçiçek yağını müşterileriyle buluşturmayı hedefliyor.

İndirimli ayçiçek yağı kampanyasına dair detaylar paylaşıldı. 2022 yılı ile birlikte sürekli olarak zamlanan ayçiçek yağı fiyatlarında vatandaşlar indirim fırsatı kovalıyor. Migros market zincirleri tarafından yapılan açıklama ile birlikte indirim fırsatı bu kez ayağınıza geldi. Litre litre satılan indirimli ayçiçek yağı ürünleri raflarda yerini aldı.

migros-indirim-aycicek-yagi.jpg

AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİM DETAYLARI!

Migros tarafından duyurulan indirim kampanyası ile birlikte detaylarda paylaşıldı. Geçtiğimiz gün itibariyle başlatılan indirim kampanyasından faydalanabilmek için şartların sağlanması gerekiyor. 16 Nisan tarihi itibariyle 200 TL ve üzeri alışveriş yapan Moneyli tüketicilere özel olarak Yudum Ayçiçek Yağı indirimi başladı.

Yudum ayçiçek yağı 1 litre indirimi ile birlikte sadece 25 TL olduğu dikkat çekti. Ayçiçek yağı indirimine dair Migros sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Yaptığı açıklama ile birlikte 16 Nisan 2023 tarihi itibariyle Moneyli müşterilere özel olarak Yudum Ayçiçek Yağı 1 litre 48,50 TL yerine sadece 25 TL'e satışa çıkarılıyor.

Migros mağazaları ve uygulamasında yer alan indirim ise dikkat çekti. Migros indirim kampanyasına dair bilgi vermeye devam etitği için güncel indirim fırsatları ve indirimli ürün detaylarına ulaşmak isteyenler Migros'un resmi internet sitesi ve sosyal medya hesabını kontrol edebilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN