Milyarder yatırımcıdan çarpıcı Bitcoin açıklaması! 250 Bin dolar için tarih verdi: "Kripto parada dönüm noktası olacak"

Milyarder yatırımcıdan çarpıcı Bitcoin açıklaması! 250 Bin dolar için tarih verdi: "Kripto parada dönüm noktası olacak"

Milyarder yatırımcının Bitcoin açıklaması gündeme bomba gibi düştü. “Kripto para da dönüm noktası” diyerek duyuran yatırımcı 250.000 dolar için o tarihi işaret etti. İşte milyarder yatırımcı Tim Draper’den çarpıcı açıklamalar…

Bitcoin savunucuları arasında bulunan Milyarder yatırımcı Tim Draper, Bitcoin ile ilgili tahminlerini açıkladı. Yukarı yönlü bir hareketin görüleceğini işaret eden Draper, Kripto parayı yalnızca dijital bir varlık olarak görmediğini söyledi. Yakın zamanda yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Tim Draper, Kripto teknolojisini birleştirmeye hazır bir dönüştürücü platform olduğunu ileri sürdü. İşte milyarder yatırımcı Tim Draper’den çarpıcı açıklamalar…

MİCROSOFT'LA BENZERLİK SAĞLIYOR

Bitcoin ve Microsoft'un ilk günleri arasında önemli bir benzerlik olduğunu işaret eden Tim Draper, Bitcoin ağının geliştirilebilir bir yapıya sahip olduğunu aktardı. Bitcoin ağının bir dijital para biriminin ötesine taşınması gerektiğini ifade eden Tim Draper, geliştiricilerin çığır açabilecek teknolojileri piyasaya sürmek için kullanabileceği dinamik bir platform olduğunu dile getirdi.

bitcoin-1.jpg

Bitcoin'in Microsoft ile benzerliğini öne çıkaran bir teknoloji devi olduğunu ifade eden Tim Draper, şirketin piyasaya çıktığındain teknoloji geliştiricilerin önünü açtığını aktardı. Bitcoin ağında benzer fırsatlar bulunduğunu aktaran milyarder yatırımcı, bitcoin'in sadece spekülatif bir varlık olarak görülmemesi gerektiğini ve yetenekli geliştiricilerin yeni teknolojiler geliştirmek ve hayata geçirmek için ideal bir alan sunduğuna aktardı.

FİNANSAL GELİŞİMİ SAĞLIYOR

Geçtiğimiz yılları işaret ederek Ethereum başta olmak üzere birkaç katman-1 ağının finansal teknoloji için geliştirme ağları olarak öne çıkarıldığında aktardı. Bu görünümün yavaş yavaş Bitcoin lehine dönmeye başladığını ifade eden Tim Draper, bu değişim için Bitcoin ağında geliştirilen NFT ve merkezsiz uygulamaların iyi bir örnek olduğunu aktardı. Draper, Bitcoin ağının daha da gelişim sağlayacağını vurguladı.

bitcoin-yukseldi-mi.jpg

O TARİHTE HER ŞEY TERSİNE DÖNECEK

Milyarder yatırımcı Tim Draper, Bitcoin teknolojisinin önemli bir gelişim olduğunun altını çizerek Kripto para piyasasının değerinin hızlıca arttığını iddia etti. bitcoin'in 2024 yılında 250 bin dolara kadar ulaşabileceğini belirten Draper, bu rakamların kripto para için bir dönüm noktası olduğunu aktardı.

bitcoinde-son-durum-ne.jpg

En büyük kripto paranın mevcut fiyatı baz alındığında Tim Draper, son derece iyimser bir tahmin olduğuna söyledi. Bitcoin'de %480'e yakın bir değer artışının olduğunu işaret eden Draper, tahminleri Bitcoin için spekülatif işlemlerden ziyade gelişen finansal teknolojilerine odak olabilecek potansiyele dayandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN