Milyonlarca engelli ve eski hükümlüye güzel haber! Bakan Işıkhan duyurdu: 400 bin TL destek geliyor

Milyonlarca engelli ve eski hükümlüye güzel haber! Bakan Işıkhan duyurdu: 400 bin TL destek geliyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, milyonlarca engelli ve eski hükümlüyü yakından ilgilendiren bir duyuru yaptı. Yapılan duyuruda 400 bin TL’lik destekten bahsedildi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Engelli ve eski hükümlü vatandaşları yakından ilgilendiren yeni bir duyuru yapıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından yapılan bu duyuruda engelli ve eski hükümlü vatandaşlara yönelik desteklerin artacağı belirtildi. Kendi işini kurmak isteyen engelli vatandaşlara 400 bin TL, eski hükümlü vatandaşlara ise 300 bin TL hibe desteği verileceği öğrenildi.

p-2.jpg

BAKAN IŞIKHAN DESTEKLERİ AÇIKLADI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda engelli ve eski hükümlü vatandaşlara yapılacak olan hibe desteğinden söz etti. Bakan Işıkhan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

p-3.jpg

"İŞKUR aracılığıyla engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımıza yönelik desteklerimizi artırıyor, kendi işlerini kurarak üretime katkıda bulunabilmelerini sağlıyoruz.

Kendi işini kurmak isteyen engelli vatandaşlarımızın hibe desteklerini 150 bin TL’den 400 bin TL’ye,

Eski hükümlü vatandaşlarımıza hibe desteklerini 110 bin TL’den 300 bin TL’ye,

Korumalı işyeri projelerinde kuruluş sermayesi desteğini 150 bin TL’den 500 bin TL’ye yükseltiyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN