Milyonlarca kredi kartı sahibine kötü haber geldi! Son taksitli alışverişlerinizi yapın... Artık bitiyor

Milyonlarca kredi kartı sahibine kötü haber geldi! Son taksitli alışverişlerinizi yapın... Artık bitiyor

Her gün kullandığımız kredi kartlarında yeni dönem! Kredi kartı sahiplerine kötü haber geldi Şenol Babuşçu’dan geldi. Şimdi alayım taksit taksit öderim dönemi kapanıyor. Herkes son taksitle işlemlerini yapsın. İşte kredi kartlarında yeni sistem…

Her gün milyonlarca kişi tarafından kullanılan kredi kartları artık yeni bir sürece giriş yapıyor. Alınan yüksek tutarlı ürünleri farklı taksit seçeneklerine bölerek uzun vadede ödemek isteyenler bu habere çok üzülecek. Babuşçu, “Daha fazla harcatıyor” diyerek yeni dönemi işaret etti. İşte kredi kartlarında yeni sistem…

TAKSİT DÖNEMİ KAPANIYOR

Hemen hemen herkesin kullandığı kredi kartları zaman zaman bütçenin fazla aşılmasına neden oluyor. Ay sonu geldiğinde ne kadar harcadığını bilmeyen vatandaş gördüğü tutarlar karşısında şaşırıyor. Aldığı yüksek tutarlı bir ürünü aylara bölerek daha düşük tutarlarda ödemeyi düşünen vatandaşlar bu haberle çok üzülecek. Şenol Babuşçu sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşım ile kredi kartlarındaki yeni dönemi duyurdu.

kredi-karti-kullanimi.jpg

Kredi kartlarında taksit kalkıyor diyerek açıklamalarına devam eden Babuşçu, Bakan Mehmet Şimşek'in "Dünyada kredi kartına taksit uygulayan tek ülkeyiz ve bu uygulamalar vatandaşın gelirinden fazla harcamasına neden oluyor, bu iyi bir şey değil" açıklamalarını işaret etti.

senol-babuscu-kredi-karti-aciklamasi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN