Nakde sıkıştım derdine son! O banka 20 bin TL nakit avans veriyor! Son başvuru 30 Nisan

Nakde sıkıştım derdine son! O banka 20 bin TL nakit avans veriyor! Son başvuru 30 Nisan

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankalar tarafından sağlanan kampanyaları yakından takip ediyor. O banka başvuru yapana faizsiz 20.000 TL nakit avans sağlanacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 30 Nisan 2023. İşte kampanya detayları…

Bankalardan nisan ayı özel kampanyaları gelmeye devam ediyor. İş Bankası tarafından yapılan açıklama kapsamında 0 faizli 20.000 TL nakit avans sağlanacağı belirtildi. Resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama kapsamında kampanya detayları paylaşıldı. İşte kampanya detayları…

20.000 TL NAKİT VERİLECEK

Ramazan Bayramı'na kısa bir süre kala bankalarda kampanya üstüne kampanya yapmaya devam ediyor. Bayram öncesinde yeni kampanyaya imza atan İş Bankası başvuru yapana 20.000 TL nakit avans sağlanacağını belirtti. Resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama kapsamında kampanya detayları da paylaşıldı.

is-bankasi-kampanya-2.jpg

Uygun ödeme koşulları ile birlikte 20.000 TL'ye kadar faizsiz nakit avans sağlanacağı aktarıldı.15 Nisan 2023 tarihinde başlayan kampanya 30 Nisan 2023 tarihine kadar devam edecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin öncelikle başvuru yapması gerekiyor.

İŞ BANKASI KAMPANYA ŞARTLARI NELERDİR?

İş Bankası tarafından yapılan açıklamalar kapsamında 3000 TL ile 20.000 TL arasında ödeme yapılacağı belirtildi. İşCep uygulamasını yükleyen kişilerin müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklayarak kampanyadan yararlanabileceği aktarıldı. Başvuru işlemleri onaylanan kişilerin talep ettiği tutarda ödeme alacağı aktarıldı. Söz konusu kampanya kapsamında İş Bankası müşterileri 5 ay vade imkanı ile 20.000 TL'lik ödemelerden yararlanabiliyor. Ayrıca başvuru yapan müşteriler faiz uygulaması olmadan ödeme alabilecek. 20.000 TL üzerinde nakit avans almak isteyenler ise faiz ile birlikte geri ödeme yapacak.

para-odeme-2.jpg
Kredi kart başvurusunda bulunan kişilerin İşCep uygulaması üzerinden taksitli nakit avans başvurusu için 20.000 TL'ye kadar ödeme alabileceği aktarıldı. Ödeme tutarları kapsamında eşit miktarda ödeme imkanı sunuluyor. Bu kapsamda 20.000 TL'lik ödemeyi 10.000 ve 10.000 olarak ayrı ayrı alabilirsiniz. Kampanyadan yalnızca yeni müşteriler yararlanabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN