O banka hesap açan herkese 100 TL hediye edecek! Hesap açmak yeterli... Acele edin fırsatı kaçırmayın

O banka hesap açan herkese 100 TL hediye edecek! Hesap açmak yeterli... Acele edin fırsatı kaçırmayın

Son dönemlerde müşteri çekmek adına bankalar tarafından çeşitli kampanyalar başlatılırken son dakika bilgisi olarak yeni kampanya duyurusu yapıldı. O banka üzerinden hesap açan herkese 100 TL verileceği belirtildi. İşte, ilgi odağı olan kampanya detayları haberimizde yer almaktadır

Enflasyonun artış göstermesi üzerine alım gücünün de epeyce azalması vatandaşları zorlamaya başlarken bankalar ise bu durumu kayıtsız kalmadı. Kuveyt Türk Bankası müşterilerini harekete geçirecek o kampanya duyurusunu yaptı. Açıklanan kampanya da kişi sınırı olduğundan hızlı davrananın kazanacağı belirtilirken hesap açan herkese 100 TL verileceği belirtildi.

HESAP AÇAN HERKESE 100 TL

Kuveyt Türk bankası tarafından yeni kampanya duyurusu yapılırken banka yaptığı duyuruda hesap açan herkese 100 TL vereceğini belirtti. Şubelere gitmeye gerek kalmadan müşteri hizmetleri ile görüşme sağlayarak kolaylıkla hesap açma özelliği de mevcuttur.

kuveyt türk kampanya

KUVEYT TÜRK KAMPANYA DETAYLARI

1 Temmuz - 30 Kasım 2022 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya da müşteri hizmetleri ile görüntülü konuşarak çiftçiler, şahıs firmalar ve bireysel müşterilerin yararlanması mümkün. Hesap açma işleminden hemen sonra gerçekleşecek olan Sağlam Nakit Kart harcamasıyla gerçekleşen alışverişlere özel 100 TL verilmektedir.

-Müşteriler bu kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabilir.

-Kampanya katılım sayısı 30 bin kişiyle sınırlandırılmıştır.

-Duyurusu yapılan diğer kampanyalar ile birleştirilemez.

-İlgili banka tarafından kampanyaya ilişkin bilgilerde değişiklik yapılabileceği gibi sonlandırılması da mümkündür. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN