O bankada hesabı olanlar köşeyi döndü! Tek seferde 50 bin TL ödeme yapılıyor: 5 dakikada hesapta diyerek açıklandı

O bankada hesabı olanlar köşeyi döndü! Tek seferde 50 bin TL ödeme yapılıyor: 5 dakikada hesapta diyerek açıklandı

Acil nakde sıkışıp o bankada hesabı olanlar köşeyi döndü! Banka, müşterilerine tek seferde 50 bin TL ödeme yapacak. Üstelik 5 dakika içinde de hesaplarında olacak. İşte, 50 bin TL’lik ödemenin detayları…

Garanti Bankası, yeni düzenlediği kampanya ile acil nakit ihtiyacı olanlara 5 dakikada kredi kullandıracak. 31 Aralık 2023 tarihinde son bulacak kampanya ile 18 yaşından büyük olan tüm müşteriler nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

GARANTİ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ

Garanti Bankası müşterisi olanlar bankaya gitmeden 5 dakika gibi kısa bir sürede acil nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Garanti Bankası’nın mobil uygulaması üzerinden başvuru yaparak siz de gelir vergisi şeklinde 50.000 TL’yi bulan kredi kullanabilirsiniz.

garanti-bankasi-ihtiyac-kredisi-1.jpg

Ayrıca Garanti Bankası, emekli müşterilerine özel de uygun faiz oranlı krediler sunuyor. Emekli müşteriler bu kredi fırsatlarını değerlendirmek için en yakın banka şubesine giderek başvurularını yapabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN