O bankadan dev kampanya! 6 ay geri ödemesiz 500 bin TL ödeme yapılacak! Başvuru yapanın cebi rahatlayacak

O bankadan dev kampanya! 6 ay geri ödemesiz 500 bin TL ödeme yapılacak! Başvuru yapanın cebi rahatlayacak

Bankalar tarafından yapılan kampanyalar yakından takip ediliyor. 60 ay vade seçeneği ile 500.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi verileceği duyuruldu. Kamu Bankası tarafından düzenlenen kampanya kapsamında 6 ay geri ödeme istenmiyor. İşte kampanya detayları…

Birçok banka farklı kampanya ile gündemdeki yerini alırken müşteri potansiyelini genişletmek için yeni kampanyalarda oldukça dikkat çekiyor. Halkbank 500.000'ye 60 ay vade seçeneği ve 6 ay geri ödemesiz yeni kampanya detaylarını paylaştı. İşte kampanya detayları…

TEKNO GİRİŞİMCİLERE ÖDEME HALKBANK'TAN GELDİ

Yeni kampanyalar ile gündemde yer alan Halkbank müşteri kitlesine genişletmek amacıyla yeni kampanyalara imza atıyor. Tekno Girişimcilere destek kredisi kapsamında 6 ay geri ödemesi 60 ay vade seçeneği ile 500.000 TL ihtiyaç kredisi sağlanacağı belirtildi.

halkbank-promosyon.jpg

Dijitalleşmenin öncüsü olarak görülen bilişim ve yazılım sektörüne desteklerine devam eden Halkbank, Tekno Girişimci destek kredisi ile girişimcilerin yüzünü güldürdü. Tekno Girişimci destek kredisi ile sektörde faaliyet gösteren firmaların mal ve hizmet alımı, maaş ödemesi, kira ödemesi en başta olmak üzere işletme giderlerine ofis ekipman, yazılım, donanım ve program alımlarının finansman desteği olacağı konusunda resmi web sitesi üzerinden duyuru yaptı. Krediden yararlanabilmek için bazı kriterlerin sağlanması gerekiyor.

TEKNO GİRİŞİMCİLER DESTEK ÖDEMESİ ŞARTLARI NELER?

Halkbank tarafından sağlanan ihtiyaç kredisi kapsamında ilk 6 ay geri ödemesiz 60 ay vadeye kadar 500 bin TL ödeme yapılacağı belirtildi. Tekno Girişimcileri büyük olanak sağlayan kredi kapsamında girişimcilerin de önü açılmış oluyor. Desteklerden yararlanmak için Müşterilerden istenilen şartlar şu şekildedir:

para-hesap.jpg

  • Bilişim yazılım sektöründe faaliyet göstermesi,
  • Yeni bir iş kuracak olması,
  • TÜBİTAK, KOSGEB ya da bakanlık tarafından sağlanan teknolojiye odaklı hibe destek programlarına hak kazanmış olması,
  • Teknopark ve Teknokent gibi teknoloji geliştirme bölgelerinde görev olan kişiler destek ödemelerinden yararlanabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN