O bankaya giden emeklinin cepleri paradan taşacak! Yüksek promosyon veriyor, üstelik krediden faiz almıyor

O bankaya giden emeklinin cepleri paradan taşacak! Yüksek promosyon veriyor, üstelik krediden faiz almıyor

Emekli vatandaşların gündeminde yer alan promosyon ödemeleri eylül ayı ile birlikte güncellenmeye devam ediyor. O bankayı tercih eden emeklilerin cebi dolup taşıyor. Emekli promosyonlarında en yüksek veren bankayı tercih eden vatandaşların radarına o banka takıldı. Promosyon kampanyası ile krediden faiz de almayacak. İşte tüm detaylar...

Yüksek promosyon veren bankaları gündemine taşıyan emekli vatandaşlar araştırmalarını sürdürüyor. Son yıllarda en çok araştırılan konulardan birisi olan promosyon ödemelerine güncellemeler gelmeye devam ediyor. Eylül ayı ile birlikte güncellenen promosyon ödemeleri bazı şartlara göre değişiklik gösterebiliyor.

BANKADAN REKOR PROMOSYON

Emekli vatandaşların şartları sağlaması halinde maaş aralığına denk gelen emekli promosyonundan faydalanıyor. Bankalar sadece promosyon ödemesi değil emekliler için promosyon kampanyaları da duyuruyor. Aydan aya güncellenen promosyon ödemelerinde Kuveyt Türk tarafından emekli vatandaşlara yeni promosyon sunuldu.

İmzayı atan emeklinin hesabına anında 8 bin TL promosyon ödemesi yapıyor. Kuveyt Türk sadece promosyon ödemelerinde değil promosyon kampanyalarında da çekici fırsatlar sunuyor. Promosyon kampanyasını kısa bir süre önce duyuran Kuveyt Türk dikkat çekti.

1671368648932.jpg

PROMOSYON ÖDEMESİ NASIL ALINIR?

Kuveyt Türk tarafından paylaşılan emekli promosyon kampanyasına göre, emekli maaşını Kuveyt Türk'e taşıyanlar faydalanabilecek. Emekli maaşınızı 3 yıl boyunca Kuveyt Türk üzerinden almaya taahhüt eden vatandaşların, taahhütleri yerine getirmesi halinde bir kereye mahsus olarak geri ödemesiz promosyon ödemelerinden faydalanacak.

Maaşınızı Kuveyt Türk bankasına E-Devlet üzerinden maaş taşıma işlemine başvurarak, Kuveyt Türk şubelerini ziyaret ederek ya da bağlı olduğunuz SGK İl Müdürlüğü'ne dilekçe yazarak taşıyabilirsiniz.

adan-zye-hangi-banka-kredi-borcu-ve-kredi-sfb-987-1920.jpg

EYLÜL AYI PROMOSYON ÖDEMELERİ

Kuveyt Türk tarafından maaş aralığına göre verilen promosyon ödemeleri ise şu şekilde;

  • 0 - 3.500 TL'ye kadar maaş alanlar için 4.800 TL promosyon.
  • 3.500 TL - 7.499 TL arası maaş alanlar için 5.600 TL promosyon.
  • 7.500 TL - 9.999 TL arası maaş alanlar için 7.200 TL promosyon.
  • 10.000 TL ve üzeri maaş alanlar için 8.000 TL promosyon.

Kuveyt Türk aynı zamanda emekli müşterilerine birçok faizsiz kredi imkanı sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN