O gün geldi çattı: Piyasalar için kritik süreç başlıyor! İslam Memiş'ten yerel seçim sonrası için çarpıcı tahminler

O gün geldi çattı: Piyasalar için kritik süreç başlıyor! İslam Memiş'ten yerel seçim sonrası için çarpıcı tahminler

2024 yerel seçim sonuçlarının altın ve dolar başta olmak üzere finans piyasalarına etkisi merak edilirken piyasa uzmanı İslam Memiş, yakın geleceğe dair öngörülerini paylaştı ver yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulundu. İşte, İslam Memiş'in ekonomi gündemi yorumu...

Yurt genelinde yerel seçimlerin heyecanı yaşanırken, finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, seçim sonrasında ekonomiye dair değerlendirmelerde bulundu.

2024 YEREL SEÇİMDEN SONRA ENFLASYON YÜKSELİR Mİ, DÜŞER Mİ?

TV100'deki yazısında, kamuoyunda, "Seçim sonrası yandık, bittik, kül olduk" ifadelerinin her seçimde ortaya çıktığını hatırlatan İslam Memiş, yatırımcılara söylemlerden etkilenmemeleri gerektiğini tavsiye ettiği yazısında şunları yazdı:

"Her seçim öncesi bilerek ve isteyerek yapılan bu operasyonlara dikkat edin. Almış olduğunuz kararları bu algılara karşı yaparsanız pişman olursunuz.

Mesela; döviz kurları da, altın fiyatları da yükseliş trendini sürdürebilir.

Ancak borsa ve faiz getirisi de bir hayli fazla olacak. Enflasyon yükselişini sürdürebilir.

Ancak kripto paraların da bir hayli fazla getirisi olabilir. Yani, her enstrümanın farklı getirileri olacak. Önemli olan yatırımcıların tercihi."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN