O ilde ev alan köşeyi dönüyor! Fiyatlar 1 yılda 3’e katladı: Uzman isimden imkanı olan oraya yatırım yapsın çağrısı

O ilde ev alan köşeyi dönüyor! Fiyatlar 1 yılda 3’e katladı: Uzman isimden imkanı olan oraya yatırım yapsın çağrısı

Elindeki toplu parayı değerlendirmek isteyip de nereye nasıl bir yatırım yapabileceğine karar veremeyenlerin imdadına o uzman isim yetişti. Herkesin yönünü o ile çevirmesi gerektiğini belirten uzman isim, imkanı olan yatırım yapsın dedi…

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, yatırımcıların yüzünü güldürecek ipuçları verdi. Gültekin, yatırım dünyasının hazinesi olarak tanımladığı İstanbul’un henüz keşfedilmeyen topraklarının yüksek getirili yatırım fırsatları olduğunu belirtti.

Yatırımda uzun vadeli planlamanın kritik önemini vurgulayan Gültekin, özellikle büyük şehirlerde nüfus artışının konut arzına sınır getirdiğini ve fiyatları artırdığını aktardı. İstanbul’un kuzeyinin en iyi bölgelerden olduğunu belirten emlak uzmanı, bunun istikrarlı bir gelir sağlamak, arsa ve ev sahibi olmak isteyenleri cezbettiğini belirtti.

istanbulun-kuzeyine-yatirim.jpg

YÜZDE 500’Ü BULAN KAR İMKANI

Murat Gültekin, mantıklı çözümün konut yatırımı için bilinmeyen fakat gelecekte büyük projeler yapılabilecek potansiyelde olan alanların değerlendirilmesi olduğunu söyledi. Öyle ki İstanbul’un kuzeyine yatırım yapanların %300 ila %500 arasında kar etme imkanı olduğu tüm uzmanlar tarafından da söyleniyor.

İstanbul’un kuzeyine planlanan hızlı tren hattı ile kentsel dönüşüm projeleri de bölgenin değerinin katlayarak artmasını sağlayacak. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, yapılan projeler sayesinde artık kaliteli arsaları uygun fiyata almanın mümkün olmayacağını hatırlattı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN