O marka çikolatada ölümcül tehlike! Acil toplatma kararı çıktı, raflardan teker teker indiriliyor

O marka çikolatada ölümcül tehlike! Acil toplatma kararı çıktı, raflardan teker teker indiriliyor

Dünyanın dört bir yanında satışa çıkarılan çikolata markasında ölümcül uyarı! Marka ürünlerini raflardan teker teker topluyor. Faturasıyla giden müşterilere paraları geri iade edilecek.

Dünyanın dört bir yanında satışa çıkarılan Marabou marka çikolatalarda ölümcül tehlike uyarısı yapıldı. İskandinav ülkelerinde satılan ve oldukça popüler olan marka, etiketleri yanlış basması nedeniyle ürünlerini geri topluyor.

ÜRÜNLER TOPLATILIYOR

Yetkililer tarafından yapılan incelemeler doğrultusunda Marabou marka çikolataların tüketilmemesi tavsiye edildi. Firmaya ait birçok üründe etiket karışıklığı yaşandığı belirtirken satılan çikolatalarda badem, buğday, fındık ya da fıstık gibi ürünleri alerjisi bulunanlar için ölümcül tehlike oluşturabileceği açıklaması yapıldı.

marabou.jpg Büyük şehirlerde binlerce vatandaş tarafından tüketilen çikolatada alerji durumu olan kişiler için tehlike oluşturabileceği belirtildi. Etiketlerde yanlışlık olması nedeniyle büyük bir tehlike ortaya çıktığı belirtilirken alerjisi bulunanların kesinlikle almaması tavsiye edildi. Yaşanan gelişmeler üzerine duyuru yayınlayan şirket sorumluluğu üstlenerek ürünlerin faturaları ile birlikte getiren müşterilere eksiksiz bir şekilde para iadesi yapılacağını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN