O markette Ramazan indirimi! 900 ürünün fiyatı sabitlendi; işte fiyatlar...

O markette Ramazan indirimi! 900 ürünün fiyatı sabitlendi; işte fiyatlar...

Ramazan ayı boyunca fiyat artışlarına engel olmak için 900 ürünün fiyatı sabitlendi, bazı ürünlere indirim geldi. 30 gün boyunca bu fiyattan satılacaklar. İşte o markette un, ayçiçek yağı, salça, bulgur, nohut, makarna, süt ve sabun fiyatı...

Ramazan ayı boyunca sahur ve iftar sofrası için alışveriş yapan vatandaşlar fiyatların geldiği noktadan endişe duyuyorken Tarım Kredi Marketleri'nden sevindiren bir haber geldi.

Tarım Kredi Kooperatifleri Ramazan ayı boyunca 900 üründe fiyatları sabitlendi. Bazı ürünlerde ise indirime gidildi.

Ramazan ayında yapılan kampanyayla fiyatların sabitlenmesini memnuniyetle karşılayan vatandaşlar Tarım Kredi Marketleri'ne her geçen gün daha çok ilgi gösteriyor.

tarimkredi-market.jpg

SABİTLENMEDEN ÖNCE İNDİRİM


ATV'de yer alan habere göre; fiyatlar sabitlenmeden önce ise bazı ürünlerde indirim yapıldı. Birçok üründe fiyatların düştüğü görüldü. İndirim yapılan bazı ürünler ise şöyle;

- 25 Kasım tarihinde 40 TL olan nohut 29.50 TL'ye

- 37,5 TL olan kırmızı mercimek 27 TL'ye indi.

- 17 Şubat'ta 40 TL'ye satılan salça 34,25 TL'den

- 45 TL 90 kuruştan satılan pirinç ise artık 29.90 TL'den satılıyor.

tarim-kredi.jpg

FİYATLAR BÖYLE SABİTLENDİ

Tarım Kredi Marketleri'nde Ramazan ayı boyunca 900 üründe fiyat sabitlendi. Un, ayçiçek yağı, salça, bulgur, nohut, makarna, süt ve sabun gibi temel ihtiyaç malzemelerini de kapsayan 900 üründe fiyatlar bir ay boyunca değişmeyecek.

İşte o ürünlerde sabitlenen etiket fiyatları:

-1 kilo bulgur 15 lira 25 kuruş

-1 kilo makarna 7 lira 95 kuruş

-1 kilo tam yağlı süt 18 lira

-2 kilo un 22 lira 25 kuruş

-5 litrelik ayçiçek yağı 135 lira

GIDA DIŞINDAKİ ÜRÜNLERDE DE...


Gıda dışındaki bazı ürünlerde de fiyat sabitlemeye gidildi. 4 litre sıvı sabun 39 lira 90 kuruş, peçete ise 11 lira 90 kuruştan satılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN