O tarihe kadar gram altın alan yaşadı! Altında tufan başlıyor: Piyasanın en iyisi açıkladı

O tarihe kadar gram altın alan yaşadı! Altında tufan başlıyor: Piyasanın en iyisi açıkladı

Merkez Bankası'nın faiz artırımı sonrası gözler altına çevrildi. Piyasanın uzman ismi tarih verdi ve gram altını işaret etti! Altın furyası başlıyor... O tarihe kadar gram altın alan turnayı gözünden vurdu...

'Haftanın Stratejisi' programına konuk olarak Biz Finansal Danışmanlık Kurucusu Murat Özsoy yer aldı. Programın odak noktası, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz oranlarını artırma kararı oldu. Murat Özsoy, bu beklenmedik faiz artırımının yerel piyasalar, Türk Lirası mevduat faizleri ve kredi kartı borçlarına etkilerini değerlendirdi.

ALTINDA YENİ DÖNEM

1-022.jpg

Biz Finansal Danışmanlık Kurucusu, Murat Özsoy, dolar kuruyla ilgili önümüzdeki döneme yönelik beklentilerini ve borsanın muhtemel yönünü açıkladı. Ayrıca, altın fiyatlarıyla ilgili görüşlerini paylaşarak, "Gram altının 2024 yılında yeni bir döneme gireceğini" vurguladı.

"GRAM ALTININ ASIL HİKAYESİ 2024 YILINDA BAŞLAYACAK"

rew-001.jpg

Özsoy, gram altın fiyatlarının şu anki durumunun son derece elverişli olduğunu ifade ederek 2024 yılını işaret etti: "Gram altın fiyatlarının son derece cazip olduğunu, yeni alımlar için elverişli olduğunu düşünüyorum. Ons altında ufak çaplı yukarı yönlü hareketler olabilir. Bunu hafta boyunca takip etmemiz lazım. Gram altında bugünkü fiyat seviyelerinin bundan sonra uzun bir süre görülmeyeceğini düşünüyorum. Özellikle 2024 yılında FED'in faiz politikasını stabil hale getirmesi ve hatta belki ufak çaplı indirimlere gitmesi sonucunda 2.000 dolar seviyesinde bir hikayenin daha yeniden başlayacağını, gram altının asıl hikayesi ise 2024 yılında başlayacak" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN