Devletten öğrencilere 10.000 lira para desteği! Şartları karşılayanların hesabına hemen yatacak

Devletten öğrencilere 10.000 lira para desteği! Şartları karşılayanların hesabına hemen yatacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından Üniversite, lise ve ortaöğretim öğrencilerine 10 bin liraya kadar devlet desteği hesaplara yatacak. İşte desteği alacak olanların sahip olması gereken şartlar...

Bakan Vedat Bilgin'in yaptığı açıklamaya göre üniversite, lise ve ortaöğretim öğrencilerine 10 bin liraya kadar eğitim desteği verilecek. Yapılacak olan eğitim yardımıyla ilgili açıklama yapan SGK kimlere verileceğini duyurdu. İşte eğitim desteği verilecek öğrenciler...

para-sayma-yontemleri-ofix-blog.jpg

DEVLET TARAFINDA O ÖĞRENCİLERE EĞİTİM DESTEĞİ

Devlet tarafından eğitim desteği verilen öğrencilerin hesabına bugün belirtilen miktar yatırıldı. Bakan Vedat Bilgin tarafından yapılan açıklamada İlköğretimde okuyanlara 5 bin 4 lira, ortaöğretimde okuyanlara 7 bin 506 lira, yükseköğretim okuyan öğrencilere ise 10 bin 8 lira eğitim ve öğretim yardımı yapıldı.

BAKANLIKTAN YAZILI AÇIKLAMA! MÜRACAATA GEREK KALMADAN ÖDENECEK

2022-2023 yılı için verilen eğitim desteği şehit çocukları ile harp ve vazife malullerinin kendileri ve çocuklarının hesabına yatırılacak. Ayrıca bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre; Milli Eğitim Bakanlığı ve Yükseköğretim Kurulu kayıtlarından tespit edilen öğrencilerin müracaata gerek kalmadan ödeme yapılacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN