Okul öncesi kırtasiye alışverişiniz Denizbank’tan! Veliler başvuru sırasına giriyor… Eğitim kredisini duyurdu

Okul öncesi kırtasiye alışverişiniz Denizbank’tan! Veliler başvuru sırasına giriyor… Eğitim kredisini duyurdu

Yeni bir eğitim öğretim yılının başlayacak olmasıyla velilerde alışveriş telaşı başladı. Ülkemizde yer alan ekonomik sorunlar nedeniyle eğitim için alışverişe bütçe ayıramayan velilerin imdadına Deniz Bank yetişiyor. Öğrenciler için özel olarak başlattığı kampanya ile birlikte 5.000 TL ödeme veriyor. Velilere derin bir nefes aldıracak o kampanyanın detayları paylaşıldı. İşte tüm detaylar...

2023 - 2024 eğitim öğretim yılına sayılı günler kala öğrencilerin alışveriş sezonu başladı. Velilerin cebini zorlayan eğitim alışverişleri de ülkemizde yükselen enflasyondan payını aldı. Yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle fiyatların tavan yaptığı günlerde eğitim alışverişi velilerin cebini yakıyor.

DENİZ BANK'TAN DEV MÜJDE

Büyük bir yük altına girecek olan velilerin imdadına ise Deniz Bank yetişti. Deniz Bank tarafından özel ihtiyaç kredisi kapsamında kırtasiye alışverişleriniz karşılanacak. Eğitim, tatil ya da ev eşyası için Deniz Bank'tan uygun koşullar ile kredi imkanı sunuluyor.

Özel İhtiyaç Kredileri ile ders çalışmadan tutun tatil harcamalarına kadar finansal çözümler bulunuyor. Esnek ödeme seçenekleriyle birlikte velilerin içini rahatlatan kampanyalara başvuru yapabilirsiniz.

flvkyhtxmaau2zh-1.webp

EĞİTİM KREDİSİ

Deniz Bank tarafından verilen eğitim kredisi; Üniversite, özel okul ya da kurs ücretleri için imdadınıza yetişiyor. Eğitim ihtiyaçlarınızı gidermek adına 36 aya varan vade imkanlarıyla ve düşük faiz oranlarıyla birlikte kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvuru için öğrenci kabul belgelerini yanınıza almayı unutmayın.

TÜKETİCİ KREDİSİ

Tüketici kredisi kapsamında ise; Tatil, düğün, ev eşyaları, elektronik eşyalar, araçlar ve daha birçok alanda harcama yapacağınız sıra kullanabilirsiniz. Birçok çeşitlilik sunan kredi kampanyasında sabit faiz oranları ve esnek ödeme planları yer alıyor. Geri ödeme planları 45 güne kadar vadelendirme seçeneği ile müşteriye sunuluyor.

DENİZBANK ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

banka-318793.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN