Oraya yatırım yapan bir bardak soğuk su içsin! Selçuk Geçer sakın diyerek uyardı: Fitili ateşleyip bombayı koyacaklar

Oraya yatırım yapan bir bardak soğuk su içsin! Selçuk Geçer sakın diyerek uyardı: Fitili ateşleyip bombayı koyacaklar

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer 'sakın' diyerek uyardı! Oraya yatırıp yapan üzerine bir bardak soğuk su içsin! O piyasa hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunarak yatırımcılara uyarıda bulundu...

Yatırımcılar, birikimlerini artırmak adına çeşitli yatırım araçlarını değerlendirirken, dikkatlerini kripto piyasalarına çeviriyor. Özellikle Bitcoin'in 45 bin dolar seviyelerine dayanması, yatırımcıların ilgisini çekiyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Bitcoin konusunda Spot Bitcoin ETF'ine yönelik uyarılarda bulunarak "sakın" demesiyle gündeme geldi.

2,5 AYDA YÜZDE 47 KAZANÇ

bitcoin-1.jpg

Bitcoin, 12 Ekim tarihinde 26 bin dolar seviyelerindeyken, şu anda 44 bin seviyelerinde işlem görüyor ve bu süreçte yüzde 47'lik bir kazanç sağladı. Ancak, bazı yatırımcılar kripto piyasalarıyla ilgili kritik uyarılarda bulunuyor.

SPOT BİTCOİN NEDİR?

bitcoin.webp​​​​​​​

Spot Bitcoin ETF, Bitcoin'in anlık teslimat piyasasındaki fiyat değişikliklerinden faydalanmaya olanak tanıyan bir borsa yatırım fonu olarak biliniyor.

10 OCAK TARİHİNE KADAR KARAR ALINACAK

abd-menkul-kiymetler-ve-borsa-komisyonu.jpg​​​​​​​

Bu bağlamda, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) ETF başvuruları için belirlenen en yakın son tarih 10 Ocak 2024 olarak açıklanmış durumda. Bu tarihten önce alınabilecek bir kararın Bitcoin üzerinde önemli yükselişlere neden olabileceği öngörülüyor.

SELÇUK GEÇER'DEN KRİPTO YATIRIM UYARISI

selcuk-gecer-1.webp​​​​​​​

Selçuk Geçer ise yatırımcılara, kripto alımlarının şu an için doğru olmadığı yönünde uyarılarda bulundu. Geçer, nedenlerini açıklarken, "Ocak 10'da spot ETF’ler konusunda izin verirlerse Bitcoin’i 50 bin dolarda alın. Ama şu anda her şey biraz bulanık görünüyor. Bir şeyler netleştiği zaman almak daha akıllı olur. Kısacası FED’ten faiz indirim sinyali geldi ve spot ETF’lerde ilgili karar olumlu çıkarsa bugün 40 dolardan almadığınızı, gidin 60 dolardan alın." şeklinde uyarılarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN